KAJTAZI O UVREDAMA INSPEKTORA PUPIĆA BAKRAČA: “Žao mi je čuti takvu vijest iz Zadra. Time se nanosi najveća šteta društvu i samome sebi, nego meni”

Objavljeno: 13.7.2020. u 18:12
Autor: , e-mail: desk@znet.hr

Najnovije

Posljednji komentari

Marketing

Z NET portal jutros je objavio saznanje o još jednom, najnovijem diskiminatornom ispadu vijećnika u Skupštini Zadarske županije i inspektora Ministarstva poljoprivrede u Zadru Marka Pupića Bakrača, sadržan u teškoj uvredi Veljka Kajtazija, zastupnika austrijske, bugarske, njemačke, poljske, romske, rumunjske, rusinske, ruske, turske, ukrajinske, vlaške i židovske nacionalne manjine u Hrvatskom saboru.

O istoj se tijekom poslijepodneva očitovao i sam Kajtazi, kazavši:

- Žao mi je čuti ovakvu vijest iz Zadarske županije. Ovo nažalost nije prvi put. Zanimljivo je da su se sad svi oglasili po pitanju koje sam komentirao, a kada su druge, manje grupacije, imali i više utjecaja u izvršnoj vlasti – nikome to nije bilo problematično. Jedini komentar koji imam na ove uvrede je da s ovakvim načinom ne možemo napredovati te da time nanose veću štetu društvu i samima sebi nego što mogu meni.

 

VN:F [1.9.22_1171]
Ocijenite članak!
Rating: 1.8/5 (5 votes cast)
KAJTAZI O UVREDAMA INSPEKTORA PUPIĆA BAKRAČA: "Žao mi je čuti takvu vijest iz Zadra. Time se nanosi najveća šteta društvu i samome sebi, nego meni", 1.8 out of 5 based on 5 ratings

1 komentar za “KAJTAZI O UVREDAMA INSPEKTORA PUPIĆA BAKRAČA: “Žao mi je čuti takvu vijest iz Zadra. Time se nanosi najveća šteta društvu i samome sebi, nego meni””

  1. Lažni Branitelj

    A što mu je Pupić tribao reći?
    Po nama svi s.ru i p.šaju,nikom ništa, a njima se kaže istina i odmah graja.

    VA:F [1.9.22_1171]
    Rating: 5.0/5 (1 vote cast)

Komentirajte ovaj članak

mojtv.hr - kompletan tv program