HNK ZADAR Marko Pinčić trener seniorske momčadi, pomoćnik Josip Butić

Objavljeno: 21.7.2020. u 15:24
Autor: , e-mail: desk@znet.hr

Najnovije

Posljednji komentari

Marketing

Hrvatski nogometni klub Zadar, kao sastavni dio oblikovanja svojih natjecateljskih kategorija – od najmlađih do seniora – donio je dana 21. srpnja 2020. odluku o izboru i imenovanju trenera prve momčadi i pomoćnika trenera prve momčadi. Trener seniorske momčadi će biti Marko Pinčić, dok će njegov pomoćnik biti Josip Butić.

Trener Marko Pinčić i njegov pomoćnik Josip Butić okupit će seniorsku momčad dana 01.08.2020.

Seniorska momčad HNK Zadar bit će definirana odmah po izboru i imenovanju  prvog i pomoćnog trenera i počet će s treninzima i ostalim aktivnostima u skladu s usvojenim planom i programom rada.

U sljedećoj natjecateljskoj sezoni seniorska momčad HNK Zadar nastupat će u natjecanju županijske razine, a proklamirani srednjoročan klupski natjecateljski cilj za seniore jest da, osmišljeno i sustavno radeći na  razvoju igrača, te oblikovanju prepoznatljivoga stila igre, u konačnici i unaprijeđenju nogometa, iz sezone u sezonu u optimalnom roku ostvaruje sudjelovanje u višem i višem stupnju natjecanja.

Treneri su odmah nakon imenovanja kazali kako su u dobroj vjeri pristupili razgovorima, nakon čega su, u interesu boljitka nogometa u Zadri i u Zadrskoj županiji odlučili prihvatiti mjesta trenera i pomoćnog trenera pri čemu žele dati svoj puni doprinos ostvarenju svih proklamiranih ciljeva HNK Zadar.

 

VN:F [1.9.22_1171]
Ocijenite članak!
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)

Komentirajte ovaj članak

mojtv.hr - kompletan tv program