FOTOGALERIJA Poznate Zadranke nose novu kolekciju Ivane Bičanić

Objavljeno: 05.7.2020. u 13:22
Autor: , e-mail: zeminea.cotric@znet.hr

Najnovije

Posljednji komentari

Marketing

Koliko izolacija, koja nas je sve zatekla, može biti inspirativna i potaknuti na kreativnost, potvrdila nam je i zadarska dizajnerica Ivana Bičanić sa svojim brendom  Chic IB bags. Ona, naime, nije mirovala, a što naravno nismo niti očekivali od nje. Naprotiv, Ivana je svoju kreativnost usmjerila u stvaranje nove kolekcije torbi koju je nazvala „Real life with a pinc of art“.

I baš tako – nova je kolekcija inspirirana stvarnim životom u kojem se našao cijeli svijet i koji nas je prisilno zatvorio unutar naša četiri zida. U tom je trenutku to bio naš stvarni život, ali za Ivanu to je bio – poticaj! Nastali su novi prekrasni unikatni modeli kojima, dakako, opet neće moći odoljeti niti jedna žena.

I ne samo to! Ivana i Žemina Čotrić fotografkinja i PR organizatorica su za potrebe kampanje organizirale pravi mali projekt u kojem su angažirale naše poznate sugrađanke kao modele koji su nam predstavili novu kolekciju. Optika Maris je svojim naočalama zaokružila izgled svake od njh. A upravo to i jest prilika i da se okrenemo domaćem proizvodu jer je i Ivanin brend – hrvatski brend! Otkad se prvi put pojavio na tržištu. I ova će kampanja, posve je jasno, prijeći svaki okvir jer i ova je kolekcija, kao i prijašnje, donijela dah svježine kakav nam je nedostajao.

Tamara Šoletić,  glumica Kazališta lutaka Zadar, Mirta Juran,  pjevačica u bendu Jeremiah’s,  Maja Šimić, redateljica i producentica Dragon teatra i Vanja Tokić, fitness model i personal fitnes trenerica – žene su koje su se svojim stilom uklopile u novu Ivaninu „stvarnu“ kolekciju. Jer to su prekrasne stvarne žene od kojih je svaka svoju ulogu modela iznijela na svoj način, uz pomoć make up artistice Antonie Kocanović, a sve to je zabilježila fotoaparatom Žeminea Čotrić.

Spoj generacija,  povezanih kroz modu i ljepotu, kroz hranu i stvarni život s ljudima – tim riječima vam dočaravamo ovu novu kampanju snimljenu jednog prekrasnog dana na Zadarskoj tržnici u centru grada. Sve su ove divne žene nosile torbice Chic IB bags i pri tom birale domaće, lokalne proizvode koje su na tržnicu donijeli naši OPG-ovi i mikro poduzetnici.

„Sloboda, sunce, ljepota, moda, hrana, lijepe boje, svi smo povezani u jednu lijepu stvarnu priču“ – zaključujemo na kraju.

MAKE UP ARTIST: Antonia Kocanović

NAOČALE: Maris optika

FOTO: Žeminea  Čotrić  Foto tvornica

IDEJA I REALIZACIJA: Ivana Bičanić i Žeminea Čotrić

 

VN:F [1.9.22_1171]
Ocijenite članak!
Rating: 1.0/5 (1 vote cast)
FOTOGALERIJA Poznate Zadranke nose novu kolekciju Ivane Bičanić, 1.0 out of 5 based on 1 rating

Komentirajte ovaj članak

mojtv.hr - kompletan tv program