DOMAGOJ MARGETIĆ POBJEGAO NATRAG U ZAGREB Dojučerašnji kompanjon iz Zadra mu poručuje: “S tobom treba u zatvor!”

Objavljeno: 02.7.2020. u 09:42
Autor: , e-mail: desk@znet.hr

Najnovije

Posljednji komentari

Marketing

Nakon što je njegov predizborni plan da od Zadra pošto-poto napravi “slučaj” doživio potpuni debakl, samoproglašeni “novinar” Domagoj Margetić vratio se u Zagreb.

Dojučerašnji njegov kompanjon, Hrvoje Bajlo, javno mu poručuje sljedeće:

“Takvu osobu koja se predstavlja kao novinar, a to očito nije – trebalo bi kazniti zatvorskom kaznom. Sramota je kakvi se jadnici danas nazivaju novinarima, a s etikom i moralom veze nemaju.”

Margetić je, podsjetimo, u Zadru prvo pokušao iskamčiti milijune za Živka Šarića, a kad je shvatio da neće ići kako je zamislio, krenuo je s pritiscima svih vrsta.

Uhodio ljude gradom, presretao ih ispred portuna, na radnim mjestima, na kavama s prijateljima, unosio im se u lice i galamio, provocirao, tajno snimao, čak i policiju koja je primila cijeli niz prijava protiv njega.

Obzirom da je riječ o krajnje kontroverznoj osobi koja je potpisala i potpisuje cijeli niz teških kleveta prema nebrojenim (su)građanima i prema Zadru i Hrvatskoj u cjelini, evo što su mu Zadrani poručili:

“Sramota si za Hrvatsku.”

“Ostani u Srbiji kad ti je tamo bolje”

“Ništkoristi!”

“Jako bitna faca u hrvatskom društvu, idi u Tunguziju!”

“Što radiš u ovoj zemlji ako je ne voliš i zašto sebi uzimaš za pravo da osuđuješ? Tko si ti?? Ako ti se ne sviđa, sretan put i ne vraćaj se nikad više izrode i izdajniče jugokomuništički!!!”

“Lešinaru, odseli se kad ti se gadi.”

“Čovječe, ako ti ne paše ova država, Sibir je velik, možeš tamo otići i možda osnovati sebi po volji državu. Da sam na vlasti, otjerala bi te iz Hrvatske i zabranila povratak zauvijek….”

“Loše priučeni ‘balkanski’ špijun.”

“Pokupi sve te Titove učenike i Pupića, pa na traktorče preko Dunava…”

“Nisu se sipale tisuće granata po Beogradu, već po Zadru. Uredno dišeš hrvatski zrak, primaš plaću i bljuješ – je li još uvik i šetaš po Zadru? Više vridi ona kornjača pored mosta nego ti i cila ta tvoja ekipa!”

“Nula si od čovika i novinara, nemaš kulture niti malo, pederski i ljigavo zaskačeš ljude, snimaš podmuklo, pakostiš i gaziš preko mrtvih ako triba, samo za etiketu popularnosti, al nećeš…”

“Gospodina o trošku države dovesti na Bajakovo i nabiti nogom u guzicu. Svima onima koji ništa i ama baš ništa nisu učinili za ovu državu, a po njoj pljuju, treba otkazati gostoprimstvo kao šta radi svaka država koja drži do svojih temeljnih načela. Ovako nešto može imati osobnu kartu jedino u Hrvatskoj.”

 

VN:F [1.9.22_1171]
Ocijenite članak!
Rating: 4.1/5 (13 votes cast)
DOMAGOJ MARGETIĆ POBJEGAO NATRAG U ZAGREB Dojučerašnji kompanjon iz Zadra mu poručuje: "S tobom treba u zatvor!", 4.1 out of 5 based on 13 ratings

Komentirajte ovaj članak

mojtv.hr - kompletan tv program