Damir Čačić novi trener NK Zadarnova

Objavljeno: 20.7.2020. u 11:16
Autor: , e-mail: desk@znet.hr

Najnovije

Posljednji komentari

Marketing

Damir Čačić novo je trenersko pojačanje u stručnom stožeru Nogometnog kluba Zadarnova.

Iskusni, 49-godišnji trener s najvišom PRO licencom, našem će klubu pristupiti 1. kolovoza, nakon što službeno završi njegova čak 20-godišnja karijera u Nogometnom klubu Zadar.

Riječ je o čovjeku koji je u zadarskom nogometu gotovo cijeli svoj život, od 11. godine kada je počeo trenirati u školi nogometa NK Zadar. Prošao je sve selekcije kluba sa Stanova, pet sezona igrao i za seniore, a branio je boje i ljubljanske Olimpije, Kopera te Inkera iz Zaprešića. Igračku karijeru završio je 2000. godine upravo u svom matičnom klubu, nakon čega odmah prelazi u trenerske vode.

U dvadeset godina rada kroz njegove su ruke prošle brojne generacije zadarskih nogometaša, od kojih je nemali broj kasnije napravio prvoligaške i međunarodne karijere. Najzvučnije ime svakako je Šime Vrsaljko, srebrni hrvatski reprezentativac, kojega je Čačić trenirao pet i pol godina, a između ostalih tu su i reprezentativni vratar Dominik Livaković te Stipe Perica.

Zadarske selekcije dugo je vodio i u Prvoj HNL, a bio je i voditelj škole nogometa NK Zadar.

- Presretan sam i ponosan što smo u našu školu nogometa uspjeli dovesti jedno tako veliko trenersko ime kakvo je Damir Čačić. Imao sam sreću da je i mene trenirao u mlađim kategorijama, a kasnije smo surađivali i kao kolege treneri u školi nogometa. Njegovo veliko nogometno znanje, bogato iskustvo te izvrstan pedagoški pristup u radu s mladima sigurno će rad cijele škole podići na višu razinu. Posebno bih istaknuo njegove kvalitete u samom planiranju rada i trenažnog procesa s ciljem dugoročnog razvoja igrača, a upravo je to glavni cilj našega kluba. Mislim da svi igrači, ali i treneri od njega mogu puno naučiti i doista se veselim početku suradnje u novoj sezoni – kazao je Antonio Perica, voditelj škole nogometa NK Zadarnova.

Čačić će u novom klubu voditi selekciju tića, odnosno djece u uzrastu od 9 do 11 godina.

- Drago mi je što ću postati dio jednog novog, kvalitetnog i ambicioznog projekta kakav je NK Zadarnova. Antonija Pericu poznajem još iz dječačkih dana, kada sam ga trenirao, a još bolje sam ga upoznao kroz zajednički rad u školi nogometa. Svidjelo mi se njegovo razmišljanje o nogometu, trenerska ambicija i želja za kontinuiranim napretkom i zato nisam ni sumnjao da će NK Zadarnova već kroz prvu godinu rada postići zapažene rezultate. Uskoro krećemo zajedno u novu sezonu i siguran sam da je pred ovom školom nogometa velika budućnost – kazao je Čačić.

Škola nogometa NK Zadarnova upravo je ovih dana počela s upisima djece od 4 do 17 godina, a sve informacije mogu se dobiti na broj mobitela 097 744 3329 (Antonio Perica), e-mail nkzadarnova@gmail.com ili putem službenih profila kluba na društvenim mrežama.

 

VN:F [1.9.22_1171]
Ocijenite članak!
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)

Komentirajte ovaj članak

mojtv.hr - kompletan tv program