BORIS MARIN UPUTIO APEL POLICIJI I ODVJETNIŠTVU: “Margetić ozbiljno provocira, posebno one koji su Zadar krvavo branili u ratnoj strahoti!”

Objavljeno: 29.6.2020. u 22:18
Autor: , e-mail: desk@znet.hr

Najnovije

Posljednji komentari

Marketing

Z NET portal danas poslijepodne objavio je tekst pod naslovom “GADI MI SE OVA DRŽAVA!” Evo što je takozvani novinar Domagoj Margetić izjavio za srpski “Telegraf”: “Hrvati, vi ste fuj! Ubijali ste Srbe, ruke su vam krvave do lakta!”. U istome otkrivamo nove detalje o tome tko je zaista samoprozvani novinar Domagoj Margetić, te koji su ga motivi doveli u Zadar s očitim ciljem da isti u javnosti predstavi kao “grad slučaj”.

Objava je u startu izazvala salve kritika na račun Margetića. Među prvima, reagirao je još jednom poznati Zadranin Boris Marin.

Evo što je rekao:

“Poštovani gradonačelniče Zadra, zadarska policijo i zadarsko Tužiteljstvo, donesite mjere i odredbe i protjerajte iz našeg grada ovog patološkog bolesnika, namjernog provokatora koji već danima pljuje po našem gradu Zadru i ljudima u njemu.

Njegova bolest već počinje uveliko nervirati ovdašnji narod, pogotovo one koji su ga krvavo branili u ratnoj strahoti.

Nemojte dozvoliti da zbog ovakve bolesne spodobe Zadar postane grad slučaj.”

Ovakva Marinova objava, napomenimo, razumljiv je produkt dvotjednog Margetićeva divljanja gradom Zadrom pred kojim proizlazi da su nemoćni i policija i Odvjetništvo.

Potpisujemo je od riječi do riječi.

 

VN:F [1.9.22_1171]
Ocijenite članak!
Rating: 3.4/5 (10 votes cast)
BORIS MARIN UPUTIO APEL POLICIJI I ODVJETNIŠTVU: "Margetić ozbiljno provocira, posebno one koji su Zadar krvavo branili u ratnoj strahoti!", 3.4 out of 5 based on 10 ratings

Komentirajte ovaj članak

mojtv.hr - kompletan tv program