RAT NA FACEBOOKU “Margetiću, nisi dobrodošao u Zadar!”

Objavljeno: 30.6.2020. u 21:27
Autor: , e-mail: online@znet.hr

Najnovije

Posljednji komentari

Marketing

Domagoj Margetić, samoprozvani novinar i, za susjede Srbe “korisni luđak”, autor izjava “Odričem se Hrvatske”, “hrvatskim braniteljima treba suditi, a ne im davati mirovine”, “Gotovina je probisvijet, strani plaćenik i ratni profiter”, te tomu slično, danas je javnosti podvalio još jedno kukavičje jaje.

Shvaćajući, pri kraju dana, da deset dana najavljivan takav i taj “ekskluziv” nije polučio željene rezultate, da se nije dogodio “narod” ni nakon objave da mu se prijeti, s anonimne adrese, kako drukčije, Domagoj Margetić se iz “istraživačkog novinara” promeće u njemu udobniju i javnosti daleko poznatiju ulogu mučenika, te konstatira da “je organizirana prava hajka na njega kao novinara”, te stoga “poziva Policiju da djeluje po Zakonu”. Sve začinjeno, dakako, cijelim naramkom uličarskih uvreda i etiketa prema novim, zamišljenim neprijateljima kojih ovaj wannabe novinar ima punu kapu.

Potpisujemo svakako Margetićev apel Policiji da “djeluje prema Zakonu”, te se u cijelosti slažemo s Borisom Marinom koji je ovako odgovorio na Margetićevu prozivku i vrijeđanje:

“Kvazi novinaru, nisi dobro došao u moj grad. Ni ti, a ni oni ratno huškački četnici s početka rata, oni koji te plaćaju svojim smrdljivim mafijaškim novcima, tko zna na čijoj muci i nevolji steknutoj. Nećeš više vršit teror nad mojim gradom i njegovim građanima. To ti se životom svojim najmilijih kune upravo taj isti Boro Poštar kojeg si izvrijeđao!”

Taj samoprozvani “slobodni novinar” bez nakladnika i ugovora “istražio” je posljednjih dvadeset dana više zadarskih krčmi i birtija nego bilo čega drugoga. Uhodeći, podvaljujući, zastrašujući, podmuklo podmećući, provocirajući nerede i besramno lažući nominirao se za najmanje šest ili sedam što prekršajnih što kaznenih prijava.

I stvarno, bilo bi dosta. Daj Bože da mu se usliši apel.

 

VN:F [1.9.22_1171]
Ocijenite članak!
Rating: 3.4/5 (10 votes cast)
RAT NA FACEBOOKU "Margetiću, nisi dobrodošao u Zadar!", 3.4 out of 5 based on 10 ratings

Komentirajte ovaj članak

mojtv.hr - kompletan tv program