MINISTAR MARIĆ NAJAVIO INSPEKCIJE UGOSTITELJIMA; Cappelli im poslao poruku: ‘Oni koji rihtaju – znamo kako treba s njima’

Objavljeno: 06.6.2020. u 09:00
Autor: , e-mail: desk@znet.hr

Najnovije

Posljednji komentari

Marketing

Ako se utvrde određene nepravilnosti, morat će se i reagirati, kazao je ministar Marić

Ugostiteljstvo je jedina djelatnost u kojoj je pad vrijednosti fiskaliziranih računa veći od pada broja izdanih računa. Ministar financija Zdravko Marić najavio je da će Porezna uprava istražiti o čemu je riječ.

“Ako se utvrde određene nepravilnosti, morat će se i reagirati”, kazao je ministar Marić za Novu TV. Država će i idućih mjeseci nastaviti podupirati turističke grane koje drže naše gospodarstvo.

“Turizam ćemo i u naredna tri mjeseca pratiti određenim mjerama, ali one će biti modificirane i neće biti takve kakve su bile u ožujku, travnju i svibnju”, rekao je ministar gospodarstva Darko Horvat.

A ministar turizma Gari Cappelli šalje oštru poruku onima koji bi možda naštimavali promet kako bi dobili potpore.

“Oni koji rihtaju – znamo kako treba s njima. Od kažnjavanja, pa svega što treba u skladu sa zakonom napraviti. Nema s njima razgovora”, poručio je za Novu TV. Porezni prihodi u svibnju upola su manji nego u svibnju prošle godine, a uplaćeno je i 27 posto manje doprinosa.

VN:F [1.9.22_1171]
Ocijenite članak!
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)

1 komentar za “MINISTAR MARIĆ NAJAVIO INSPEKCIJE UGOSTITELJIMA; Cappelli im poslao poruku: ‘Oni koji rihtaju – znamo kako treba s njima’”

  1. Bravo ministre! I oni koji budu radili, da ih zatvori.

    VA:F [1.9.22_1171]
    Rating: 0.0/5 (0 votes cast)

Komentirajte ovaj članak

mojtv.hr - kompletan tv program