Čermak se povlači iz Croduxa

Objavljeno: 05.6.2020. u 12:44
Autor: , e-mail: desk@znet.hr

Najnovije

Posljednji komentari

Marketing

Ivan Čermak u razgovoru za Lider otkrio je da se povlači iz operative Croduxa.

“Imam 71 godinu, vrijeme je da se povučem iz operativnih poslova i prepustim upravljanje tvrtke mlađima. Ja i dalje ostajem aktivan kada je riječ o strateškim planovima kompanije, bit ću u toku svega, a to znači da ću uvijek raditi. Ipak, mislim da je vrijeme da se odmorim od svakodnevnih aktivnosti, što znači da odlazim u nekakvu polumirovinu”, rekao je Čermak.

Čermak je na mjesto predsjednika Uprave postavio dosadašnju članicu Uprave Dragu Antić, koja je dugogodišnja najbliža suradnica Ivana Čermaka.

U Upravi su kao članovi ostali Gordana Kronja i vlasnikov sin Hrvoje Čermak, uz četvero prokurista – Vladimira Kuzmića, Igora Crnobrnju te vlasnikovu suprugu Marijanu Čermak i Hrvojevu suprugu Andreu Čermak. Povezane tvrtke u 2018. su zapošljavale ukupno više od 1200 radnika, ostvarile zbrojeno gotovo šest milijardi kuna prihoda i iskazale 139 milijuna kuna dobiti. S tim rezultatima Crodux je među deset najvećih sustava u Hrvatskoj i najveći koji ne konsolidira svoje podatke o poslovanju, a umirovljeni general Ivan Čermak prema prihodima svojih tvrtki jedan je od najmoćnijih hrvatskih poduzetnika, odmah iza Branka Roglića i Pavla Vujnovca, objavio je Lider.

VN:F [1.9.22_1171]
Ocijenite članak!
Rating: 1.0/5 (1 vote cast)
Čermak se povlači iz Croduxa, 1.0 out of 5 based on 1 rating

2 komentara za “Čermak se povlači iz Croduxa”

 1. Nja-Prc-Prc

  Prestrašio se i on ćorke.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
 2. Evo još malo će i poumirati a da ih neće nitko kazniti za ratno profiterstvo

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0.0/5 (0 votes cast)

Komentirajte ovaj članak

mojtv.hr - kompletan tv program