ŠEF SDP-a KRITIZIRAO RAD NACIONALNOG STOŽERA Kalmeta uzvraća: “Bernardić je na dobrom putu da još snažnije uvjeri hrvatske građane koliko je nekompetentan premijerski kandidat”

Objavljeno: 27.5.2020. u 18:33
Autor: , e-mail: desk@znet.hr

Najnovije

Posljednji komentari

Marketing

Predsjednik ŽO HDZ-a Božidar Kalmeta osvrnuo se na istup šefa SDP-a Davora Bernardića na HTV-u koji je, u maniri političkog početnika, bez jasnih argumenata kritizirao rad Nacionalnog stožera civilne zaštite.

“Nastup Davora Bernardića bio je tipični politički autogol. Umjesto argumentirane rasprave, Bernardić je iznio niz izmišljotina kojima je pokušao obezvrijediti rad Nacionalnog stožera.

Za razliku od njega, koji je na početku svjetske pandemije banalizirao ozbiljnost situacije, Vlada Republike Hrvatske je zajedno s epidemiolozima i strukom, od prvog dana poduzela sve odgovarajuće mjere da se zaustavi širenje koronavirusa.

Upravo zahvaljujući pravodobnoj reakciji Stožera, ali i odgovornom ponašanju građana virus je stavljen pod kontrolu.

Da stvari budu jasnije, Bernardić je tu činjenicu čak neizravno i priznao u jednom dijelu istog razgovora, a da ni sam nije shvatio, dok mu voditelj na to nije ukazao.

Sigurni smo da je on na dobrom putu da, uz ovakve izjave, još snažnije uvjeri hrvatske građane koliko je nekompetentan premijerski kandidat, što je uostalom i potvrdilo novo istraživanje Crobarometra prema kojemu Bernardić čak ni među biračima SDP-a nije među tri prva političara”, istaknuo je Kalmeta.

VN:F [1.9.22_1171]
Ocijenite članak!
Rating: 3.4/5 (5 votes cast)
ŠEF SDP-a KRITIZIRAO RAD NACIONALNOG STOŽERA Kalmeta uzvraća: "Bernardić je na dobrom putu da još snažnije uvjeri hrvatske građane koliko je nekompetentan premijerski kandidat", 3.4 out of 5 based on 5 ratings

4 komentara za “ŠEF SDP-a KRITIZIRAO RAD NACIONALNOG STOŽERA Kalmeta uzvraća: “Bernardić je na dobrom putu da još snažnije uvjeri hrvatske građane koliko je nekompetentan premijerski kandidat””

 1. Glavno da si ti Kalmeta kompetentan.Eto vraćaš se,nikad dosta.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 4.2/5 (5 votes cast)
 2. Postoji razlika.
  Njonjo nema torbu.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 4.0/5 (4 votes cast)
 3. Za dobrim konjem se prašina diže!

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 1.7/5 (6 votes cast)
 4. Auuuu pravi se javio? Pa i za Kolindu si na Višnjika urlao da je ” Hrvatski prepoznatljivi brend u svijetu” pa je debelo izgubila u ” utvrdi” HDZ ZADAR sa preko 1700 glasova od Milančeta .Zato tvoje pohvale i prognoze padaju u vodu na sljedećim izborima.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 3.7/5 (3 votes cast)

Komentiranje je onemogućeno

mojtv.hr - kompletan tv program