ŽUPANIJSKI STOŽER: U Zadru noćas preminula prva osoba oboljela od koronavirusa

Objavljeno: 05.4.2020. u 09:55
Autor: , e-mail: desk@znet.hr

Najnovije

Posljednji komentari

Marketing

“U Općoj bolnici u Zadru noćas je preminula prva osoba oboljela od koronavirusa. Riječ je o 88-godišnjem pacijentu, kroničnom bolesniku, koji je bio na respiratoru i koji je bio kontakt sa bolnicom u Biogradu. Ovim putem izražavamo sućut obitelji preminulog”, izvijestio je jutros županijski Stožer.

Od 30 uzoraka jučer poslanih na analizu, još su 3 osobe pozitivne na koronavirus u Zadarskoj županiji. Pozitivni pacijenti kontakti su sa prethodno oboljelim osobama iz Ortopedske bolnice Biograd na moru.

S obzirom na preminulu osobu, Zadarska županija sada ima 53 osobe pozitivne na koronavirus, od kojih su 3 na respiratoru.

Danas kasno poslijepodne u zadarsku luku Gaženica stiže katamaran iz Ankone. Putnike će dočekati tim epidemiologa, državni sanitarni inspektori te djelatnici policijske uprave te će nakon trijaže u pratnji policije biti prepraćeni, odnosno selektirani na one koji pripadaju našoj županiji i koji putuju na druge destinacije.

Svi putnici obavezni su nakon dolaska biti 14 dana u kućnoj samoizolaciji ukoliko imaju mogućnosti, ukoliko nemaju osigurana im je karantena.

 

VN:F [1.9.22_1171]
Ocijenite članak!
Rating: 4.0/5 (1 vote cast)
ŽUPANIJSKI STOŽER: U Zadru noćas preminula prva osoba oboljela od koronavirusa, 4.0 out of 5 based on 1 rating

Komentirajte ovaj članak

mojtv.hr - kompletan tv program