Župan Longin: “Svi moramo preuzeti odgovornost za svoje ponašanje i postupke”

Objavljeno: 03.4.2020. u 16:00
Autor: , e-mail: desk@znet.hr

Najnovije

Posljednji komentari

Marketing

Župan Božidar Longin obišao je jutros zajedno s ministrom zdravstva Vilijem Berošom Opću bolnicu Zadar te održao radni sastanak u Domu Zadarske županije, zajedno sa članovima županijskog civilnog stožera. „Upoznali smo ga sa svim našim dosadašnjim aktivnostima pa koristim prigodu još zahvaliti svim službama na čelu s našim Stožerom civilne zaštite i zdravstvenim djelatncima, koji se trude da sustav bude stabilan. Od danas će ‘u pogonu’ biti i Specijalna ortopedska bolnica u Biogradu što će nam uvelike olakšati liječenje pacijenata oboljelih od koronavirusa.

Ministra smo, također, izvijestili o zaista velikom broju pozitivnih primjera solidarnosti. Od volontera pa do brojnih pojedinaca, sportaša i gospodarstvenika koji su donirali sredstva Općoj bolnici Zadar za kupnju opreme. Hvala im svima još jednom!“, rekao je župan Longin i dodao da brojke zaraženih rastu, situacija postaje sve ozbiljnija i svi moramo preuzeti odgovornost za svoje ponašanje i postupke.

„Može se očekivati da će narednih dana biti još pozitivnih uzoraka na koronavirus, ali odgovornim ponašanjem možemo spriječiti da ta brojka bude znatnije povećana. Budimo i dalje odgovorni, disciplinirani i solidarni. Čuvajmo zdravlje svih oko nas. Nemojmo se grupirati, izbjegavajmo društvene kontakte i ostanimo doma.“, zaključio je župan Longin.

VN:F [1.9.22_1171]
Ocijenite članak!
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)

1 komentar za “Župan Longin: “Svi moramo preuzeti odgovornost za svoje ponašanje i postupke””

 1. Gospodine župane, apsolutno ste u pravu.
  Kada ovo završi, a nadam se uskoro, sve “odgovorne” a nisu se ponašali odgovorno razriješiti odgovornih dužnosti. Nažalost ima ih (bolnica Biograd).
  P.S.
  U buduće kadrovirati po stručnosti a ne po pripadnosti određenoj stranci.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 5.0/5 (1 vote cast)

Komentirajte ovaj članak

mojtv.hr - kompletan tv program