Župan Longin predložio krizne mjere: “Vodit ćemo borbu za svako radno mjesto!”

Objavljeno: 08.4.2020. u 15:00
Autor: , e-mail: desk@znet.hr

Najnovije

Posljednji komentari

Marketing

Na konferenciji za novinare Stožera civilne zaštite Zadarske županije, župan Božidar Longin još je jednom zahvalio Stožeru civilne zaštite, zdravstvenim djelatnicima, policiji i ostalim službama koji se trude da sustav bude stabilan.

„Hvala svim građanima koji odgovorno slušaju upute stožera. Oni su uvelike zaslužni za ovaj, kontrolirani rast broja zaraženih, no to ne znači da se možemo opustiti.

Svi smo na istoj liniji borbe s koronavirusom, svatko od nas se može zaraziti i zato i dalje trebamo biti maksimalno oprezni!

Iako je vani lijepo vrijeme, nemojmo se grupirati, jer odgovornim ponašanjem čuvamo sebe, ali i sve one oko nas. Naše roditelje, bake i djedove… I zato ostanimo doma!“, rekao je župan Longin i najavio sutrašnje održavanje elektronske sjednice Županijske skupštine na kojoj će predložiti određene, krizne mjere.

„Treba naglasiti da nam je prioritet pomoć zdravstvenim ustanovama za vrijeme trajanja pandemije koronavirusa, jer je i dalje najvažnija borba za zdravlje i svaki ljudski život.

Usporedno s tim, vodit ćemo borbu za svako radno mjesto i uz mjere Vlade RH koje su dosta opsežne i kvalitetne, mi ćemo dati svoj doprinos, kroz izravne i neizravne mjere pomoći gospodarstvu.

Konkretno, to u brojkama iznosi oko 20 milijuna kuna, što je oko 15 posto naših izvornih proračunskih prihoda koji su planirani u iznosu od 136,9 milijuna kuna.“, istaknuo je župan Longin.

VN:F [1.9.22_1171]
Ocijenite članak!
Rating: 1.0/5 (1 vote cast)
Župan Longin predložio krizne mjere: "Vodit ćemo borbu za svako radno mjesto!", 1.0 out of 5 based on 1 rating

Komentirajte ovaj članak

mojtv.hr - kompletan tv program