VIR – KANADA Zaručili se Antonija i Srećko iz Ljubav je na selu: ‘Uspjeli smo’

Objavljeno: 06.4.2020. u 09:45
Autor: , e-mail: desk@znet.hr

Najnovije

Posljednji komentari

Marketing

Farmer je objasnio kako je znao da je Antonija prava i brzo je smislio način kako da je trajno zadrži u Kanadi. Dao joj je prsten, ona je pristala, a unatoč karanteni zbog korone, par nikad nije bio sretniji

Srećko Ponjavić (34), farmer iz Kanade u jedanaestoj međunarodnoj sezoni emisije ‘Ljubav je na selu’, shvatio je kako je Antonija Beščec (29) s otoka Vira uistinu njegova ‘zlatna’ djevojka. Htio je, kako kaže, da ostane s njim do kraja pa je kleknuo i izvadio zlatni zaručnički prsten, a Antonija je pristala.

- Zaručena sam – ponosno je napisala buduća mladenka. Par je aktivan na društvenim mrežama i, ako je suditi prema fotografijama, u vezi im odlično ide.

Prije nekoliko dana radili su domaće kobasice, kupili novi automobil, dok nije krenula karantena izlazili su u restorane, a Antonija je i po prvi put probala sushi. Rade sve kao i ostali parovi pa stoga i ne čudi da su tu njihovu jednostavnost i simpatičnost prepoznali i njihovi pratitelji koji im od srca čestitaju na zarukama i žele sve najbolje kada uplove u bračnu luku.

- Baš ste slatki! Antonija je prava žena i prava kućanica. Ženo, zaslužila si ovo – pisali su.

Neki su ih pohvalili i zaključili kako se oni sada neće sjećati pandemije korona virusa već samo zaruka jer je to njihov veliki trenutak.

Antonija, koja već nekoliko mjeseci živi kod Srećka, za RTL je rekla da njen odabranik mnogo radi, ali uvijek pronađe vremena da ga provedu zajedno. Nerazdvojni su otkako su se upoznali u emisiji.

Nakon snimanja, odlučili su dati šansu svojoj vezi i riješiti najveću prepreku na putu svoje ljubavi – kilometre koji ih razdvajaju. Antonija je spakirala kofere i nakon snimanja otputovala u kanadski Lethbridge, gdje uživa sa svojim farmerom. Srećko vodi Antoniju na utakmice svog omiljenog kluba američkog nogometa, i u izlaske, a ona u svemu tome uživa tim više jer je Srećko kraj nje.

VN:F [1.9.22_1171]
Ocijenite članak!
Rating: 1.0/5 (1 vote cast)
VIR - KANADA Zaručili se Antonija i Srećko iz Ljubav je na selu: 'Uspjeli smo', 1.0 out of 5 based on 1 rating

Komentirajte ovaj članak

mojtv.hr - kompletan tv program