ZA TO VRIJEME KOD GRADSKOG GROBLJA… 47-godišnjak sjekirom nasrnuo na susjeda (72), 49-godišnjak prijetio smrću njegovoj supruzi (69)

Objavljeno: 02.4.2020. u 09:34
Autor: , e-mail: desk@znet.hr

Najnovije

Posljednji komentari

Marketing

Policijski službenici Druge policijske postaje Zadar dovršili su kriminalističko istraživanje nad dvije muške osobe u dobi od 47 i 49 godina, koje se sumnjiči za tešku tjelesna ozljeda u pokušaju, prijetnju te oštećenje tuđe stvari.

Naime, 47-godišnjaka se sumnjiči da je u utorak poslijepodne na Zrmanjskoj ulici u Zadru, sjekirom pokušao udariti 72-godišnjaka, nakon čega mu je oštetio ogradni zid i posudu za cvijeće, a potom kamenom razbio prozor na kući, dok se 49-godišnjaka sumnjiči da je tom prilikom prijetio smrću 69-godišnjakinji.

Uz kaznenu prijavu zbog teške tjelesne ozljede (pokušaj) i oštećenja tuđe stvari 47-godišnjak je jučer predan pritvorskom nadzorniku, dok je 49-godišnjak uz kaznenu prijavu zbog prijetnje također predan pritvorskom nadzorniku.

Tijekom kriminalističkog istraživanja, također je utvrđeno kako su tom prilikom dvoje 72-godišnjaka verbalno vrijeđali 72-godišnjaka i 69-godišnju ženu zbog čega je protiv istih podnesen optužni prijedlog zbog narušavanja javnog reda i mira te im je izdana mjera opreza – zabrane približavanja i uspostave kontakata.

 

VN:F [1.9.22_1171]
Ocijenite članak!
Rating: 3.0/5 (2 votes cast)
ZA TO VRIJEME KOD GRADSKOG GROBLJA... 47-godišnjak sjekirom nasrnuo na susjeda (72), 49-godišnjak prijetio smrću njegovoj supruzi (69), 3.0 out of 5 based on 2 ratings

Komentirajte ovaj članak

mojtv.hr - kompletan tv program