PUNE RUKE POSLA ZA PROMETNU POLICIJU Zaustavljeni vozač u Benkovcu bježao od policije, u Stankovcima ozlijeđen policajac nakon jurnjave za Puntom, u Smilčiću 25-godišnjak pijan za volanom

Objavljeno: 08.4.2020. u 09:46
Autor: , e-mail: desk@znet.hr

Najnovije

Posljednji komentari

Marketing

Uslijed preporuka o ponašanju uslijed pandemije iz nacionalnog Stožera civilne zaštite, na ulicama Zadarske županije možda jest tiho i bez puno “gužve”, ali na cestama je pravi cirkus, svjedoči tomu jutrošnje izvješće iz PU zadarske. Evo o čemu je riječ:

Sinoć nešto iza 19 sati u Benkovcu, policijski službenici su prilikom kontrole prometa zaustavili vozilo Fiat Punto (ZD), kojim je upravljao 21-godišnji vozač. Nakon zaustavljanja vozila, vozač je izišao iz vozila i pokušao pobjeći, međutim nedaleko je sustignut uz pomoć građanina te je priveden u prostorije policije. Nad istim je provedeno kriminalističko istraživanje, te je sankcioniran zbog više prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama (vožnja pod utjecajem alkohola, odbijanje testa za utvrđivanje prisutnosti alkohola/droga i nepostupanje po naredbama policijskih službenika).

Nešto kasnije, oko 19,20 sati u Stankovcima, na kontrolno blokadnom punktu, iz smjera Šibenika prema Benkovcu, policijski službenici Policijske postaje Benkovac su zaustavili vozilo marke „Fiat Punto“ bez registracijskih oznaka, međutim vozač se oglušio na zapovijedi policijskih službenika te nastavio vožnju.

Službenim vozilom policajci su krenuli u potragu za vozilom, te ga ubrzo sustigli, kojom prilikom su se dvije osobe iz vozila udaljile, dok je vozač ostao u vozilu te i dalje odbijao policijske zapovijedi tako što nije htio niti ugasiti motor niti izići iz vozila da bi potom i fizički nasrnuo na policajca, kojeg je lakše ozlijedio.

Uz uporabu sredstava prisile priveden je u prostorije policije, utvrđeno je kako se radi o 22-godišnjaku nad kojim je tijeku kriminalističko istraživanje.

U konačnici, noćas u 00,25 sati na D-502 u Smilčiću, policijski službenici su zatekli 25-godišnjeg vozača kako upravlja VW Passat-om (ZD) pod utjecajem alkohola od 1,34 promila. Vozač je uhićen i smješten u prostorije policije do otrežnjenja.

 

VN:F [1.9.22_1171]
Ocijenite članak!
Rating: 5.0/5 (1 vote cast)
PUNE RUKE POSLA ZA PROMETNU POLICIJU Zaustavljeni vozač u Benkovcu bježao od policije, u Stankovcima ozlijeđen policajac nakon jurnjave za Puntom, u Smilčiću 25-godišnjak pijan za volanom, 5.0 out of 5 based on 1 rating

1 komentar za “PUNE RUKE POSLA ZA PROMETNU POLICIJU Zaustavljeni vozač u Benkovcu bježao od policije, u Stankovcima ozlijeđen policajac nakon jurnjave za Puntom, u Smilčiću 25-godišnjak pijan za volanom”

  1. Zamislite koliko ih se skrilo po selima i otocima pa da desetak mup patrola bude napunila bi proračun!

    VA:F [1.9.22_1171]
    Rating: 0.0/5 (0 votes cast)

Komentirajte ovaj članak

mojtv.hr - kompletan tv program