NOVO IZ ZADARSKOG STOŽERA: Dvoje novooboljelih, oboje kontakti biogradske bolnice – trojica na respiratoru u teškom su stanju

Objavljeno: 07.4.2020. u 09:32
Autor: , e-mail: desk@znet.hr

Najnovije

Posljednji komentari

Marketing

Od 49 analiziranih uzoraka, 2 su osobe pozitivne na koronavirus i obje su kontakti kontakata iz Ortopedske bolnice u Biogradu na moru. U Općoj bolnici u Zadru 10 osoba nalazi se na COVID odjelu, 4 ih je respiratoru, od kojih su 3 u teškom stanju. U biogradskoj bolnici je 8 pacijenata, priopćio je jutros Stožer Zadarske županije.

U samoizolaciji je 496 osoba, a ukupno ih je izašlo 1479 .

U ovome trenutku Zadarska županija ima 56 osoba zaraženih koronavirusom.

U odnosu na nadzor i provedbu Odluke o zabrani napuštanja mjesta prebivališta i stalnog boravišta, u protekla 24 sata, policija je evidentirala 17 osoba koje su pristupile kontroli, a da pritom nisu imali valjanu propusnicu. Izvršene su 244 provjere osoba u samoizolaciji te nisu utvrđena kršenja mjere.

Po Odluci o mjerama ograničavanja društvenih okupljanja, rada u trgovini, uslužnih djelatnosti i održavanja sportskih i kulturnih događanja, također u protekla 24 sata nisu utvrđena kršenja navedene Odluke, dok u vezi Odluke o mjeri strogog ograničavanja zadržavanja na ulicama i drugim javnim mjestima policijski službenici su u jednom slučaju upozorili okupljene građane, nakon čega su se oni razišli.

Policija i ovom prilikom poziva građane koji će boraviti na otvorenom prostoru da se ne okupljaju u većem broju i da vode računa o socijalnoj distanci, dodaju iz Stožera.

 

 

VN:F [1.9.22_1171]
Ocijenite članak!
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)

Komentirajte ovaj članak

mojtv.hr - kompletan tv program