“KORONA KATASTROFA” – KAKO ZA KOGA Antun Novoselović dobio posao čišćenja Elektre Zadar za 1,1 milijun kuna!

Objavljeno: 01.4.2020. u 13:04
Autor: , e-mail: desk@znet.hr

Najnovije

Posljednji komentari

Marketing

Usred policijskih izvida po nalogu lokalnog Državnog odvjetništva otvorenih još od kolovoza prošle godine, tvrtka bivšeg šefa zadarske Krim policije Antuna Novoselovića dobila je u petak posao vrijedan 1,1 milijun kuna – čistit će prostore zadarske Elektre. Iako tako zvuči, nije prvotravanjska šala.

Riječ je o jesenskom natječaju Elektre Zadar koji je po žalbi Novoselovićeve “Lav zaštite” u veljači poništen od strane Državne komisije za kontrolu javne nabave, te je ovih dana ponovljen, uz rečeni ishod.

O istome smo pisali, podsjetimo, kroz prizmu činjenice da je Novoselović žalbom DKOM-u od HEP-a u ime troškova žalbe pokušao naplatiti – umjesto 10 uobičajenih, vrtoglavih preko 40 tisuća kuna (LINK). Slično onomu kad je od Županijskog suda, kao tamošnji vještak, tražio isti iznos, a dobio svega osam tisuća kuna, na koliko je nakon tri žalbe njegov rad jedva procijenjen.

Nekome je koronavirus, eto, donio izolaciju, nekome otkaz, nekome “prijetnju” iz Elektre Zadar da smjesta dojavi stanje brojila, a samo Antunu Novoseloviću pravo malo bogatstvo.

Istina, da bi u narednom periodu dobio rečeni iznos, morat će i zavrnuti rukave.

Prema natječajnoj dokumentaciji, naime, sljedeće osobe:

… morat će za milijun i kusur kuna očistiti sljedeće:

Novoselović ovoga puta nije, dakle, za posao kandidirao lokalni SDP, ali jest samoga sebe.

Tko ga ovih dana, dok osobno prijavljuje stanje na svom brojilu, zatekne u zaštitnom odijelu i s kanticom i krpom u ruci, neka se ne iznenadi.

Taj bi prizor, moguće, i bio vrijedan tog iznosa.

Evo i odluke zadarske Elektre:

 

VN:F [1.9.22_1171]
Ocijenite članak!
Rating: 5.0/5 (4 votes cast)
"KORONA KATASTROFA" - KAKO ZA KOGA Antun Novoselović dobio posao čišćenja Elektre Zadar za 1,1 milijun kuna!, 5.0 out of 5 based on 4 ratings

Komentirajte ovaj članak

mojtv.hr - kompletan tv program