Konzum neće raditi na Uskrsni ponedjeljak, zaposlenicima 1.000 kuna uskrsnice

Objavljeno: 06.4.2020. u 18:22
Autor: , e-mail: n1@znet.hr

Najnovije

Posljednji komentari

Marketing

Maloprodajni trgovački lanac u Hrvatskoj poziva sve kupce da kupnju obave u danima prije Uskrsa po važećem radnom vremenu

Konzumove prodavaonice, osim na Uskrs, ni ove godine neće raditi na Uskrsni ponedjeljak 13. travnja pa će tako svi Konzumovi zaposlenici moći provesti dva dana zaredom u krugu svojih obitelji. Svim je zaposlenicima isplaćena i uskrsnica u iznosu od 1.000 kuna, što je za 300 kuna više nego prošle godine, priopćeno je iz Konzuma.

„Uskrsni ponedjeljak u Konzumovim je prodavaonicama već tradicionalno neradni dan koji zaposlenici provode sa svojim najdražima. Ove im je godine takav slobodan dan osobito potreban s obzirom na sav trud i rad koji su iskazali u proteklom izrazito teškom razdoblju, zahvaljujući kojem su naši kupci mogli i mogu nabaviti sve što smatraju potrebnim, a dodatno smo ih nagradili i isplatom veće uskrsnice. Svim kolegicama i kolegama kao i svim našim kupcima želim mirne i ugodne blagdane“, izjavio je Slavko Ledić, predsjednik Uprave Konzuma.

Konzumove trgovine u danima prije Uskrsa radit će po važećem radnom vremenu pa iz Konzuma pozivaju kupce da kupnju namirnica i potrepština za blagdanski stol obave u danima prije Uskrsa.

Na policama Konzuma moći će pronaći sve što im je potrebno za svečani blagdanski stol, a poseban naglasak bit će stavljen na namirnice specifične za uskrsno razdoblje poput mladog luka, rotkvica, salate, blitve i rajčica koje će Konzum nabavljati od domaćih proizvođača.

Uz to će kupcima ponuditi i asortiman boja za pisanice, prigodne ukrase i aranžmane.

VN:F [1.9.22_1171]
Ocijenite članak!
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)

Komentirajte ovaj članak

mojtv.hr - kompletan tv program