Župan Longin: “Od osoba koje su oboljele, ili sumnjaju da su zaražene očekujemo punu odgovornost”

Objavljeno: 27.3.2020. u 13:51
Autor: , e-mail: desk@znet.hr

Najnovije

Posljednji komentari

Marketing

„Ovaj rast broja oboljelih na našem području svima nam je dodatno upozorenje i poziv na odgovornost. Ono, što je najvažnije – sustav je stabilan i sve najvažnije službe imaju situaciju pod kontrolom.“, rekao je župan Božidar Longin i dodao da je za očekivati da će i narednih dana biti još pozitivnih uzoraka, ali i da odgovornim ponašanjem svi skupa možemo pokušati spriječiti da ta brojka bude velika.

„Naravno, od osoba koje su oboljele, ili sumnjaju da su zaražene isto tako očekujemo punu odgovornost, a posebno se to odnosi na one iz zdravstvene struke. Oni prvi moraju pokazati primjer odgovornog ponašanja!“, rekao je župan Longin.

„Što se tiče noćašnjeg potresa, jutros sam kontaktirao gradonačelnike i načelnike iz sjeverozapadnog dijela naše županije. Oni nemaju značajnijih prijava štete, osim naravno, što je potres uznemirio dio stanovništva. Odmah jutros su zvali predsjednik Vlade Plenković i načelnik nacionalnog stožera Božinović, zanimala ih je sitacija u našoj županiji.“, istaknuo je župan Longin dodajući da u ovim teškim trenucima imamo velik broj pozitivnih primjera solidarnosti. Od onih građana koji volontiraju, primjerice u Crvenom križu, pa do brojnih gospodarstvenika i privatnih osoba koji se javljaju sa željom za donacije Općoj bolnici Zadar za kupnju opreme.

„Želim zahvaliti svima! Krizna vremena, više puta se to dokazalo, bude ono najbolje u nama.

Budimo i dalje odgovorni, razboriti i solidarni. Tako ćemo najbolje pomoći kako sebi, tako i drugima!

Smanjimo broj društvenih kontakata i – OSTANIMO DOMA“, naglasio je danas župan Longin.

VN:F [1.9.22_1171]
Ocijenite članak!
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)

Komentirajte ovaj članak

mojtv.hr - kompletan tv program