Udruge ratnih postrojbi odrekli se godišnjeg novca od Županije za kupnju respiratora za Bolnicu

Objavljeno: 24.3.2020. u 13:58
Autor: , e-mail: desk@znet.hr

Pripadnici udruga ratnih postrojbi, 7. Domobranske pukovnije i 112. brigade te pripadnici udruge SJP Poskoci odrekli su se godišnjih sredstava koja za rad svojih udruga dobivaju od Zadarske županije u korist nabavke respiratora za zadarsku bolnicu.

„Jutros me dočekao njihov prijedlog na stolu. Zahvaljujem se njima, ali i svim volonterima i ljudima dobre volje koji ovih teških dana pokazuju veliko srce i na sve moguće načine žele pomoći da prebrodimo ovu zdravstvenu ugrozu. Javljaju s privatnici koji žele donirati sredstva za nabavku respiratora. U tijeku je jedna veća nabavka respiratora i zaštitne opreme i nadam se da će za koji dan stići. Hvala svima koji se u ovakvim vremenima odriču za zajedničku dobrobit, hvala našim liječnicima i medicinskom osoblju, hvala policajcima i svima na prvoj crti borbe protiv virusa – kazao je župan Longin i još jednom zamolio sve građane na odgovorno ponašanje, da se ne bi kod nas događali raznorazni „korona-partiji”.

„Situacija s koronavirusom je ozbiljna, ali je i dalje pod kontrolom. Svim stanovnicima Zadarske županije zahvaljujem na odgovornosti i strpljenju. Danas su stupile na snagu još neke restriktivnije mjere, ali ono što je najvažnije – velika većina građana sluša upute županijskog i nacionalnog stožera i hvala im na tome.“, rekao je župan Longin i još jednom svim ustanovama i tvrtkama ponovio apel – „Pokušajte organizirati rad s nužnim brojem djelatnika da posao može funkcionirati, ali i da radnici budu maksimalno zaštićeni. Ako je to moguće, organizirajte posao od kuće. Drage građanke i građani, budimo i dalje solidarni, odgovorni i razboriti. Tako ćemo najbolje pomoći i sebi i drugima! Smanjimo broj društvenih kontakata i – OSTANIMO DOMA!“, poručio je župan Longin.

VN:F [1.9.22_1171]
Ocijenite članak!
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)

5 komentara za “Udruge ratnih postrojbi odrekli se godišnjeg novca od Županije za kupnju respiratora za Bolnicu”

 1. A ja mislio da se udruge financiraju od članarine članova.
  Koji sam ja naivac.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 3.0/5 (4 votes cast)
 2. A ovi iz Zadarske kriminalno pretvorbene hobotnice, jel su i oni što donirali dragi naš vridni i pošteni Bobi?

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 5.0/5 (1 vote cast)
 3. Namjesto što sikćete i sipate otrov,pogledajte da li je koji vaš nemoćni i usamljeni susjed gladan i da li mu treba recimo,donijeti kruh ili lijek!!

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 4.0/5 (4 votes cast)
 4. @GTJ
  Molim vas da se ne brinete za moje susjede. Svi su zdravi i siti.
  Želim vam ugodnu večer.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 5.0/5 (2 votes cast)
  • Lijepo od Vas!Neka i svi drugi slijede Vaš primjer! Hvala Vam na lijepim željama-i ja Vama želim lijepu i ugodnu večer!

   VA:F [1.9.22_1171]
   Rating: 5.0/5 (3 votes cast)

Komentirajte ovaj članak

mojtv.hr - kompletan tv program