SAMOHRANA MAJKA I NOGOMETAŠ Žene se na prvom spoju: Nadia i Dejan prvi hrvatski kandidati

Objavljeno: 05.3.2020. u 16:14
Autor: , e-mail: desk@znet.hr

Najnovije

Posljednji komentari

Marketing

Neka od imena kandidata koji će sudjelovati u hrvatskoj inačici popularnog showa ‘Married At First Sight’ već poznata. Jedni od njih su Nadia Amić iz Zagreba i Dejan Vukobratović iz Našica

Na RTL-u će se prikazivati hrvatska inačica popularnog showa ‘Married At First Sight’ i zvat će se ‘Brak na prvu’. Emisija kreće 16. ožujka, a gledatelji će imati priliku upoznati 12 kandidata.

Show je vrlo brzo postigao popularnost i postao jedan od najgledanijih u svakoj zemlji, no Crkva se s njim baš i ne slaže.

Neka od imena kandidata koji će sudjelovati u showu su već poznata.

Jedni od njih su Nadia Amić (29) iz Zagreba i Dejan Vukobratović (39) iz Našica.

Nadiji je najvažniji muškarac u njezinu životu devetogodišnji sin Leonardo, kojeg je dobila u vezi s bivšim partnerom. A kad je o poslu riječ, Nadia kaže da je radila sve: od toga da je bila dadilja do toga da je pomagala u kuhinji, a sada se školuje za odgojiteljicu i nada se kako će jednog dana imati svoj vrtić ili udrugu za nezbrinutu djecu.

Obožava adrenalin i tetovaže pa traži muškarca koji će je u tome pratiti, ali prije svega želi da njezin muškarac bude samostalan te da vjeruje u onu da ljubav ide kroz želudac.

Na muškarcu je privlače manire i način komunikacije, a odbijaju bahatost i narcisoidnost.

U ‘Brak na prvu’ prijavila se jer je željela provjeriti može li na takav način naći kompatibilnog partnera, a naglašava i da nema posebna očekivanja. Ta 29-godišnjakinja kaže da najviše u životu žali to što je potrošila vrijeme na pogrešne ljude. Možda joj je ‘Brak na pravu“ idealna situacija da daruje svoje vrijeme pravim ljudima.

Dejan je bećar romantičnog srca. Za potragu za idealnom partnericom na televiziji se prijavio spontano, surfajući internetom u trenutku dok se oporavljao o operacije kralježnice. Dejan gotovo cijeli život živi sam, nakon razvoda roditelja uglavnom se brinuo sam za sebe. O sebi kaže da je tvrdoglav, da previše voli ljude, sport te da nije običan ni u kojem pogledu.

Priznaje i da je ponekad nagao te nestrpljiv, ali i da voli razgovarati s ljudima, što vjeruje da je ključ svake zdrave veze.

Posebno mjesto u njegovu životu ima nećakinja kojoj tepa da je princeza, a za svoju životnu kraljicu poželio bi iskrenu, opuštenu damu. Imao je vezu koja je trajala devet godina, a nakon prekida, koji se dogodio prije više od tri godine, nije imao ozbiljniju romansu. Ne bi mogao podnijeti da mu je supruga ljubomorna i zatvorenog uma.

Ljubitelj je nogometa koji je igrao 25 godina, ali je nakon ozljede koljena morao prestati s tim pa sad uživa u planinarenju i biciklizmu.

VN:F [1.9.22_1171]
Ocijenite članak!
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)

Komentirajte ovaj članak

mojtv.hr - kompletan tv program