ROMANTIČNA ROCK KOMEDIJA “Kava s glumcima” u HNK Zadar

Objavljeno: 10.3.2020. u 14:55
Autor: , e-mail: desk@znet.hr

Najnovije

Posljednji komentari

Marketing

U ponedjeljak, 16. ožujka u 12 sati ne propustite pogledati romantičnu rock komediju Ivana Ožegovića u sklopu novog projekta HNK Zadar – KAVA S GLUMCIMA. Predstava govori o odnosu glazbe koju slušamo sa našim odabirom ljubavnih partnera te koliko glazba utječe na naše živote.

Nakon predstave slijedi razgovor s Ivanom Ožegovićem, glumcem i redateljem predstave u maloj dvorani HNK Zadar. Moderatori su: Jadranka Svaguša, dramski producent HNK Zadar i Roko Tadin, zamjenik predsjednika Studentskog zbora Sveučilišta u Zadru.

O PREDSTAVI:

Predstava prati prolazak jednog mladića kroz različite životne situacije vežući glazbu koju sluša uz svoje ljubavne dogodovštine. U samoj srži predstave se sakriva pitanje koliko smo svjesni glazbe koja cijele naše živote svira u pozadini. Je li to samo neka buka sa strane ili ipak ona oboji naše živote jače nego želimo priznati? Sviđa li nam se neka pjesma zato što je odsvirana na idealnoj frekvenciji za naše uši ili zato što nas podsjeća na trenutak kada smo slušali tu pjesmu i bili s nekim tko nas je činio sretnim?

10 pjesama koje su označile kraj mog ljubavnog života, predstava je koju bi svaki zaljubljenik u rock glazbu definitivno trebao pogledati, jer se niti jedna predstava u Hrvatskoj nije do sada tako detaljno bavila rock glazbom.

Ako ste pomislili da je ovo tipična romantična komedija – nije.

Ako ste pomislili da nema romantike i komedije – opet ste u krivu. Ima još puno toga i još puno više.

O AUTORU:

Ivan Ožegović je glumac rođen 1989.godine. Diplomirao je 2014. godine na Akademiji dramske umjetnosti u Zagrebu.

Najpoznatiji projekti: serije: „Crno – bijeli svijet“ (tumači ulogu Davorina Bogovića) i „Počivali u miru“ te filmovi: „Winnetou 3“, „General“, „F20“,

Ovim projektom HNK Zadar u suradnji sa Sveučilištem u Zadru želi približiti kazalište mladima i aktivno ih uključiti u proces stvaranja kazališne predstave. Kroz komunikaciju s glumcem mladi će doznati razne “zanimljivosti iza kulisa”!

Cijena ulaznice iznosi 30,00 kuna. Ulaznice su u prodaji od srijede, 11. ožujka na blagajni HNK Zadar (11-13h, 18-20h).

 

VN:F [1.9.22_1171]
Ocijenite članak!
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)

Komentirajte ovaj članak

mojtv.hr - kompletan tv program