POJAŠNJENJE IZ GRADA: Propusnice se ne izdaju za vrtlarske i građevinske radove!

Objavljeno: 24.3.2020. u 16:57
Autor: , e-mail: desk@znet.hr

Najnovije

Posljednji komentari

Marketing

Novoformirana služba u gradskoj upravi Grada Zadra kojoj je temeljem naloga Stožera civilne zaštite Grada Zadra prenesena obveza rješavanja zahtjeva za izdavanjem Propusnica sukladno Odluci o zabrani napuštanja mjesta prebivališta i stalnog boravka u RH nastavit će s izdavanjem propusnica putem e maila i nakon radnog vremena, priopćeno je danas poslijepodne.

“Veliki broj Zahtjeva stigao je putem elektronske pošte bez poštivanja uputa o ispunjavanju obrasca dostupnog na web stranici Grada Zadra (https://www.grad-zadar.hr/vijest/covid19-77/propusnice-za-napustanje-prebivalista-5851.html ). Tako su pristigli zahtjevi bez zadanog obrasca, zahtjevi s nepopunjenim ili nepravilno popunjenim obrascima, ali i s razlozima koji se ne odnose na ovlasti Stožera civilne zaštite Grada Zadra.

Još jednom obavještavamo kako građani zahtjeve za propusnicu mogu preuzeti za službenoj web stranici Grada Zadra https://www.grad-zadar.hr/vijest/covid19-77/propusnice-za-napustanje-prebivalista-5851.html , a ispunjeni zahtjev poslati na mail: stozer.propusnice@grad-zadar.hr”, stoji u obavijesti iz Grada Zadra.

Svi zahtjevi se evidentiraju, obrađuju, te se provjerava točnost navedenih podataka u podnesenom zahtjevu.

“Također, još jednom napominjemo kako Stožer civilne zaštite Grada Zadra izdaje propusnice isključivo za ostvarivanje vitalnih obiteljskih potreba, a to je pružanje skrbi djeci i starijim osobama ili kupnja hrane i osnovnih potrepština.

Dakle, podneseni zahtjevi poput onih o obavljanju vrtlarskih radova, dovršetka izvođenja građevinskih radova i sličnih koji ne predstavljaju vitalne obiteljske potrebe, bit će odbijeni. Stoga se još jednom mole stanovnici Zadra da ne traže propusnice bez valjanog razloga ili s nepotpunim, netočnim podacima i razlozima jer im neće biti izdane, ali će zato uzeti dragocjeno vrijeme onima kojima su nužne”, dodaju iz gradskog Stožera.

 

VN:F [1.9.22_1171]
Ocijenite članak!
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)

Komentirajte ovaj članak

mojtv.hr - kompletan tv program