Od jučer ujutro imamo 63 nova bolesnika, 14 je na respiratoru

Objavljeno: 26.3.2020. u 09:09
Autor: , e-mail: desk@znet.hr

Najnovije

Posljednji komentari

Marketing

U Hrvatskoj su prema podacima od posljednje pressice koja je bila jučer u 17 sati potvrđena 442 slučaja zaraze koronavirusom, a u 9 sati objavljuju se novi podaci.

Epidemiolozi poručuju kako smo u uzlaznoj putanji te da će taj broj i rasti. 22 osobe su izliječene, a to će službeno potvrditi na press-konferenciji u 9 sati na kojoj će biti izneseni novi podaci o broju slučajeva.

Krizni stožer upozorava već danima građane kako će uvesti još strože mjere ne budu li se pridržavali uputa.

“Novih je 39. Od jučer ujutro ukupno novih 63 bolesnika. Nema eksponencijalnog rasta to je od iznimne važnosti. Na respiratoru je 14 bolesnika”, rekao je Beroš. Svi testirani u Vinogradskoj su negativni.

“Potrebno je prije donacija kontaktirati ljude koji se time bave da adekvatno rasporedimo resurse. Jučer su se počele prikupljati griijalice za kamp u Dubravi, a to nije potrebno jer su ti šatori grijani. Molimo da se javite Maji Grbi-Bujević ako želite pomoći”.

Izajva Capaka:

“Imamo 18 liječnika specijalista koji su pozitivnih, 6 specijalizanata, 7 medicinskih sestara i 2 stomatologa. Dobni prosjek oboljelih je 49 godina, u samoizolaciji 18601 ljudi, 2437 kontakata koje intenzivno epidemiološki nadziremo, 546 zdravstvenih djelatnika koji su u samoizolaciji”

 

VN:F [1.9.22_1171]
Ocijenite članak!
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)

Komentirajte ovaj članak

mojtv.hr - kompletan tv program