NIKOLINA IDE U ‘BRAK NA PRVU’ Ljubila Gospodina Savršenog, a sad joj paše i potpuni neznanac

Objavljeno: 10.3.2020. u 08:47
Autor: , e-mail: desk@znet.hr

Najnovije

Posljednji komentari

Marketing

Obitelj Nikolinu podržava u ulasku u novi show i potrazi za ljubavlju. S Mijom Matićem nije našla ljubav, iako je upravo nju Gospodin Savršeni prvi poljubio, a nada se uspjehu u ‘braku na prvu’

Prije nekoliko mjeseci Nikolina Tutić (31) bila je prva djevojka koju je “Gospodin Savršeni” Mijo Matić (28) poljubio. Među njima nije išlo pa će ljubav potražiti u showu “Brak na prvu”.

Fatalna Nina najviše voli izlaziti s prijateljima, ići u teretanu i crtati. Radi kao konobarica, društvena je, duhovita i voli pomagati drugima, a za sebe je govorila kako ne voli nepravdu i svađe. Tako je barem bilo u početku showa. Ona je prva “užicala” Mijin poljubac i na tome su joj zavidjele sve kandidatkinje. Nakon tog spoja na bazenu više ništa nije bilo isto. Nikolina je tad Matića prvi put vidjela uživo bez majice. Sve je bilo idilično, a onda se situacija poprilično zahuktala. Mijo je poljubio još djevojaka i Nikolina je dobila opaku konkurenciju.

Htjela ga je cijelo vrijeme samo za sebe, a nije ga imala. Okrenula je taktiku te iz mirne cure postala drska i borbena. Pozivala je Miju na spojeve, a na kraju ispala tik prije velikog finala. Razočaranje nije mogla sakriti, ali zato sad otvorena srca ulazi u bračni eksperiment. Nikolina je za 24sata ispričala kako se pristala udati “na slijepo” zato što želi isprobati nešto novo.

- Ne bih za sebe rekla da sam osoba koja se lako zaljubi. A čak i ako se brzo zaljubim, jednako tako se još brže i odljubim kad shvatim da ta osoba nije prava za mene – kaže Nikolina.

Ipak, Miju i “budućeg supruga” ne namjerava uspoređivati.

- Mijo je dečko koji ima svoj poseban način komunikacije s ljudima, kao i, zapravo, svatko od nas. Ne želim u ‘budućem suprugu’ tražiti Miju, dopustit ću mu da mi pokaže svoje najbolje osobine – tvrdi Nikolina.

Nikolina još nije upoznala osobu za koju je spremna napraviti nešto u potpunosti ludo, ali nada se da će se i to promijeniti. S obzirom na to da je praktički iz jednog showa pristala ući u drugi, neki su pomislili da će se članovi njezine obitelji naljutiti ili joj zbog toga neprestano prigovarati, ali ona tvrdi da su joj potpora. Supruga će upoznati već kad bude u vjenčanici, a ispričala nam je da je neće smetati ako izgledom ne bude kao muškarac kakvog je zamišljala.

- Nadam se da neću pasti u nesvijest prije nego što ga vidim. Šalu na stranu, fizički izgled nije jedino bitno, pogotovo ako nam se osobnosti slažu jedna s drugom – uvjerava nas Tutić.

Ono što bi joj u ovom showu definitivno trebalo olakšati situaciju jest činjenica da nema konkurenciju. Otpočetka braka može biti svoja i opuštena jer se ne mora dokazivati kao pred Mijom zbog ostalih cura koje se za njega bore.

- Ponekad je dobro kad osjetiš da imaš konkurenciju jer se onda čovjek više potrudi, ali istina je da ovakav format olakšava situaciju i nadam se najboljem ishodu – rekla nam je za kraj.

VN:F [1.9.22_1171]
Ocijenite članak!
Rating: 1.0/5 (1 vote cast)
NIKOLINA IDE U 'BRAK NA PRVU' Ljubila Gospodina Savršenog, a sad joj paše i potpuni neznanac, 1.0 out of 5 based on 1 rating

Komentirajte ovaj članak

mojtv.hr - kompletan tv program