DVOJE ZADRANA PREKRŠILO MJERE SAMOIZOLACIJE Policija: Kažnjavat ćemo okupljanja na javnim prostorima!

Objavljeno: 22.3.2020. u 18:15
Autor: , e-mail: desk@znet.hr

Policijski službenici PU zadarske pravovremeno provode sve mjere i radnje iz svoje nadležnosti sukladno odlukama Stožera civilne zaštite Republike Hrvatske. Sve raspoložive snage PU zadarske su uključene na terenu i upozoravaju građane da se upute svojim kućama ukoliko nije nužno da budu vani, izvijestio je Stožer Zadarske županije danas poslijepodne.

“Prilikom zaticanja grupe ljudi koja se druži na javnim prostorima, naredit će im se da se raziđu i upute svojim kućama, a ukoliko ne postupe po zapovijedi policijskog službenika mogu biti kažnjeni.

Za petak i subotu do 22 sata policija je zaprimila 59 dojava o eventualnom kršenju mjera samoizolacije te je u 2 slučaja utvrđeno kršenje o čemu je obaviješten nadležni sanitarni inspektor.

Također provodi se i nadzor sukladno Odluci o mjeri strogog ograničavanja zadržavanja na ulicama i drugim javnim mjestima te Odluci o mjerama ograničavanju društvenih okupljanja, rada u trgovini, uslužnih djelatnosti i održavanja sportskih i kulturnih događanja na području cijele Zadarske županije te se o svim zatečenim kršenjima obaviještavaju nadležne institucije.

Također, Odluka Vlade o mjerama ograničavanja javnog prijevoza u linijskom obalnom pomorskom prometu zabranjuje sav putnički promet prema otocima osobama koje na tom otoku nemaju prebivalište, s tim da se u ovom slučaju most prema Pagu i Viru podrazumijeva kao trajekt te se obavlja nadzor vozila i ljudi. Povećanog prometa i izlaska sa dijela autoceste nema.

Napominjemo i da osobe koje žele promijeniti mjesto samoizolacije iz grada u grad to ne smiju napraviti jer u tom slučaju rade prekršaj.”

 

VN:F [1.9.22_1171]
Ocijenite članak!
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)

4 komentara za “DVOJE ZADRANA PREKRŠILO MJERE SAMOIZOLACIJE Policija: Kažnjavat ćemo okupljanja na javnim prostorima!”

 1. Triba imenom i prezimenom reci ko su te face koje krse samoizolaciju, pa

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 5.0/5 (5 votes cast)
 2. Treba ih po žepu. I po kostima također.
  Frajeri s vakuumom u glavi.

  Sve!

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 5.0/5 (5 votes cast)
 3. Smece od ljudi

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 5.0/5 (4 votes cast)
 4. Ima ih priča se još u sela su pobjegli i otoke prije tjedan dana stigli iz inozemstva i imaju samoizolaciju i lijepo pobjegli ugrozili domicilno stanovnistvo na otocima i selima

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 2.3/5 (3 votes cast)

Komentirajte ovaj članak

mojtv.hr - kompletan tv program