Doris o novom poslu na HRT-u: “Dajem se uvijek punim srcem”

Objavljeno: 11.3.2020. u 08:16
Autor: , e-mail: desk@znet.hr

Najnovije

Posljednji komentari

Marketing

U prvom intervjuu nakon dolaska na HRT u emisiju ‘Dobro jutro Hrvatska’, voditeljica Doris Pinčić Rogoznica s nama je podijelila svoje dojmove. Otkrila je što je može izbaciti iz takta te kako se opušta

Larin izbor dao mi je niz novih mogućnosti za budućnost, ali i prijatelja, rekla je Doris Pinčić Rogoznica (31) o seriji koja je označila njezine početke na malim ekranima.

Doris ipak dodaje da se ne planira vratiti glumačkom poslu već nastaviti raditi na voditeljskim projektima.

- Uvijek gledam korak unaprijed i stvaram za sebe i svoju karijeru nove prilike – objasnila je Doris. Proslavila se i u RTL-ovom kulinarskom natjecanju Tri, dva, jedan – kuhaj i ispričala nam sve o receptima koje je kroz show naučila.

- Moram priznati da sam puno toga naučila skuhati, ali važno mi je i da sam uspjela usavršiti jela koja sam znala od prije. Ipak, najvažnija su nova prijateljstva – rekla je Doris. Progovorila je i o svom odnosu sa suprugom Borisom u kuhinji.

Kaže kako svakim danom napreduje i uči. Što se djece tiče, nada se da njezina popularnost neće negativno utjecati na njih, a osvrnula se i na dežurne kritičare na društvenim mrežama.

- Tko kaže da mu kritika nije bolna i teška, taj laže, jer nitko na ovom svijetu ne voli da ga netko pljuje. Nitko ne zna što to znači biti javna osoba dok to ne postane. I kladila bih se da bi mnogi od nas napravili korak unazad – rekla je te pohvalila Miu Negovetić koja se, kaže, odlično uhvatila u koštac s kritikama na njezin nastup na Dori.

Prokomentirala je i razloge preseljenje izvan Zagreba te kratko rekla kako su se željeli udaljiti od buke, automobila i smoga.

Na Dobro jutro Hrvatska je već mjesec dana, a o kolegama ima samo riječi hvale.

- Radim posao koji me ispunjava i zato se dajem punim srcem, a kada vidim neke starije kolege s kakvom ljubavi obavljaju svoju dužnost, sve mi je lakše – kaže Doris referirajući se na Davora Meštrovića i Mirka Fodora. Na HRT-u se, kako kaže, snašla odlučno, a s kolegama s Narodnog radija i RTL-a se i dalje druži.

VN:F [1.9.22_1171]
Ocijenite članak!
Rating: 1.0/5 (11 votes cast)
Doris o novom poslu na HRT-u: "Dajem se uvijek punim srcem", 1.0 out of 5 based on 11 ratings

Komentirajte ovaj članak

mojtv.hr - kompletan tv program