Župan Longin i direktor Hrvatskih voda sutra u obilasku Zrmanje

Objavljeno: 11.2.2020. u 19:21
Autor: , e-mail: desk@znet.hr

Najnovije

Posljednji komentari

Marketing

Župan Božidar Longin u pratnji generalnog direktora Hrvatskih voda Zorana Đurokovića u srijedu, 12. veljače 2020. godine u 12 sati obići će radove na sanaciji onečišćenog područja rijeke Zrmanje.

Sanaciju financiraju Hrvatske vode, a radovi se odnose na prikupljanje i zbrinjavanje onečišćene trske i niskog raslinja na kojima su vidljivi tragovi onečišćenja.

U nastavku sutrašnjeg programa, u 13 sati, župan Longin će u pratnji gradonačelnika Obrovca dr. Ante Župana i v.d. ravnatelja Županijske uprave za ceste Branka Kutije obići završene građevinske radove na Gornjem mostu na rijeci Zrmanji (Žegar) koji je zbog velikog oštećenja bio zatvoren za sav promet.

Gornji most, koji ima status zaštićenog kulturnog dobra, nakon sanacije koja se odvijala pod nadzorom konzervatora zadržao je izvorni izgled, a vrijednost izvedenih radova je dva milijuna kuna.

Radovi su, uz sanaciju kamenog mosta, uključili i postavljanje vertikalne prometne signalizacije na cijeloj dionici lokalne ceste L63086 (Žegar – Krupa).

 

VN:F [1.9.22_1171]
Ocijenite članak!
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)

Komentirajte ovaj članak

mojtv.hr - kompletan tv program