ŽELI BITI PREDSJEDNIK Miro Kovač: Kad mi pobijedimo, u HDZ-u više neće biti Tita!

Objavljeno: 10.2.2020. u 16:50
Autor: , e-mail: desk@znet.hr

Najnovije

Posljednji komentari

Marketing

Kandidati za predsjednika, zamjenika predsjednika te potpredsjednika HDZ-a, Miro Kovač, Ivan Penava i Davor Ivo Stier potpisali su obrasce za prijavu kandidatura u središnjici HDZ-a i tako službeno počeli kampanju

Ne može biti u interesu HDZ da HDZ izgubi sljedeće izbore, to bi za HDZ bilo fatalno, gore nego 2011 godine. HDZ treba resetirati, rekonstruirati, vratiti članstvu. Članstvo će sada imati veliku šansu pokazati, bez straha, kome želi pokazati povjerenje za vodstvo – rekao je Kovač i nastavio:

- Mi smo uvjereni da smo to mi, mi želimo da HDZ bude normalna, ne lijeva, nego demokršćanska stranka koja želi da Hrvatska bude prosperitetna, napredna zemlja, da u Hrvatskoj na vlasti budu oni koji su čestiti, sposobni. Mi smo za čistu Hrvatsku čistih ruku, a to može samo HDZ – rekao je i nadodao da u HDZ-u vise neće biti kulta ličnosti.

- Kad mi pobijedimo neće više biti faraona ili Josipa Broza Tita, u HDZ-u – naglasio je Kovač.

Miro Kovač se kandidira za predsjednika stranke, Davor Ivo Stier se kandidira za potpredsjednika stranke, a Ivan Penava za mjesto zamjenika predsjednika.

- Rezultat izbora je poruka samih birača, nama je davno trebalo biti jasno da stvari ne idu u dobrom smjeru. Svi imaju pravo misliti o sebi da su najbolji, ali ono što je jedini realan pokazatelj je trenutak izbora, kada morate pogledati istini u oči i shvatiti što je ono što vam birači poručuju. Najlošiji izbor HDZ-a na izborima za EU pokazao je što je rukovodstvo HDZ-a propustilo učiniti – ovo je rezultat loših prosudbi i smatram da naše članstvo to nije zaslužilo – rekao je Penava i nastavio:

- Naše je članstvo najbolje, to su marljivi ljudi i zaslužili su imati isto takvo vodstvo koje će ih dovesti na pobjednički put koji će Hrvatsku i hrvatski narod dovesti na pozicije s kojih će ponosno gledati na sve – svoje obitelji, domovinu, a jednog dana i na politiku – zaključio je Penava.

VN:F [1.9.22_1171]
Ocijenite članak!
Rating: 1.0/5 (1 vote cast)
ŽELI BITI PREDSJEDNIK Miro Kovač: Kad mi pobijedimo, u HDZ-u više neće biti Tita!, 1.0 out of 5 based on 1 rating

4 komentara za “ŽELI BITI PREDSJEDNIK Miro Kovač: Kad mi pobijedimo, u HDZ-u više neće biti Tita!”

 1. Lako je za Tita, on je u grobu više od četrdeset godina, a hoće li biti lopovluka?

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 5.0/5 (1 vote cast)
 2. Nisam član HDZ-a ali mogu prognozirati pobjednika.
  Svizac (Njonjo) je dao znak.
  Dakle, pobjednik je Plenković.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 5.0/5 (1 vote cast)
 3. Lažni Branitelj

  Da je Tito u grobu, jest, ali lopovluk čine njegovi učenici iliti njihovi potomci, odnosno “domoljubi”.
  Tako da Tito živi i teško da će” umrijeti”na ovim prostorima.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 1.0/5 (2 votes cast)
 4. Mene sve ovo nimalo ne pogađa,jer moje je mišljenje da se SVI političari prepucavaju i svađaju SAMO pred uključenim kamerama!!! Kad se ugase”svjetla pozornice” oni jedu piju i uzajamno se druže i-rugaju se s nama,poštenim građanima,koji smo jedine,stvarne ŽRTVE ovih zakulisnih,političkih”igrica”!

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 5.0/5 (2 votes cast)

Komentirajte ovaj članak

mojtv.hr - kompletan tv program