DAN LJUBAVI U Matici humanitarna akciju za Dariju Šimunov

Objavljeno: 14.2.2020. u 08:28
Autor: , e-mail: desk@znet.hr

Najnovije

Posljednji komentari

Marketing

“Valentinovo je dan kojim slavimo najplemenitiji i najsnažniji ljudski osjećaj, ljubav, iz kojeg i za kojeg je stvoren svaki čovjek. Prava ljubav omogućava i najsebičnijem biću izlazak iz samog sebe, shodno tome podrazumijeva nesebičnost, darivanje sebe drugoj osobi, žrtvovanje vlastitih komfora. Prolazna zaljubljenost u našem okruženju često idiomatski percipirana kao „pogled kroz ružičaste naočale“, ponekad svojom karakteristikom zanesenosti onemogućava čovjeku da uvidi stvarne potrebe drugog. Nažalost, u našem nimalo idiličnom svijetu surove stvarnosti, u kojem su i zaljubljenost i ljubav snažno komercijalizirani, postoje ljudi kojima je itekako potreba naša pozornost, vrijeme, nesebičnost i potpora” – stoji u najavi ogranka Matice hrvatske u Zadru koji je odlučio ove godine slaviti pravu ljubav organizacijom druge humanitarne akcije na Dan Valentinova pod nazivom „Srcem i knjigom za život“.

Prikupljena sredstva bit će donirana za liječenje naše sugrađanke i spisateljice Darije Šimunov.

Darija, kojoj je dijagnosticirana neuroborelioza, već godinama vodi tešku i hrabru bitku za ozdravljenjem.

Humanitarna akcija će se održati 14. veljače 2020. u dvorani Ogranka Matice hrvatske u Zadru u razdoblju od 10:00 do 13:00 sati.

- Posjetite nas, kupite neku od naših knjiga po promotivnoj cijeni, a prvih dvadeset kupaca uz kupljenu knjigu dobiva ružu na dar. Ruže su donirali Nasadi d. o. o. Dođite po savršen dar za voljenu osobu i duhovno obogaćenje spoznajom da ste nekome pomogli u teškoj borbi za ozdravljenjem, poruka je iz Matice.

 

VN:F [1.9.22_1171]
Ocijenite članak!
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)

Komentirajte ovaj članak

mojtv.hr - kompletan tv program