STROSSMAYEROVA Nova poslovnica Addiko banke u Zadru

Objavljeno: 26.2.2020. u 12:47
Autor: , e-mail: desk@znet.hr

Najnovije

Posljednji komentari

Marketing

Addiko Bank danas je i svečano otvorila novu zadarsku poslovnicu na adresi Josipa Jurja Strossmayera 1a.

Radno vrijeme poslovnice je ponedjeljkom, srijedom i petkom od 8:00 do 15:00 sati, a utorkom i četvrtkom od 12:00 do 19:00.

Uz široku ponudu bankarskih proizvoda i usluga za građanstvo, poslovnica je opremljena s bankomatom i elektronskim pečatom, a klijentima je uz voditeljicu Irenu Miletić na raspolaganju tročlani tim djelatnika, s dva osobna bankara i blagajnicom, koji će osiguravati kvalitetnu jasnu, jednostavnu i izravnu uslugu.

„Kontinuirano radimo na unaprjeđenju naših usluga koje korespondiraju s potrebama naših klijenata. Tako će i ova poslovnica na novoj lokaciji našim klijentima i sugrađanima omogućiti brže i jednostavnije obavljanje svakodnevnih financijskih poslova, a pritom mogu računati na kvalitetnu uslugu,“ izjavila je Irena Miletić, voditeljica zadarske poslovnice “J.J.Strossmayer”.

U skladu sa svojom digitalnom strategijom Addiko banka je prije par mjeseci uvela i mobilnu aplikaciju QLine putem koje klijenti mogu dobiti svoj redni broj bez potrebe za čekanjem u redu. Sve što korisnici trebaju jest skinuti QLine (proizvođač NOVI IS) Android ili iOS verziju nakon čega im se odmah prikazuje popis i karta obližnjih poslovnica Addiko banke, radno vrijeme i koliko su udaljeni od svake od njih. Korisnici, privatna osoba ili poslovni subjekt, tada odabirom poslovnice mogu odabrati razlog zbog kojeg želi doći u poslovicu: Transakcije, Računi i usluge, Krediti ili Dogovoreni sastanak, nakon čega odmah dobivaju informaciju koliko je osoba trenutno ispred njih u redu i koje je procijenjeno vrijeme čekanja. Potvrdom dolaska u poslovnicu korisnik dobiva digitalni redni broj i dok obavlja druge obveze može putem mobitela u stvarnom vremenu pratiti kako se red kreće i kad će on biti na redu.

 

VN:F [1.9.22_1171]
Ocijenite članak!
Rating: 1.0/5 (5 votes cast)
STROSSMAYEROVA Nova poslovnica Addiko banke u Zadru, 1.0 out of 5 based on 5 ratings

Komentirajte ovaj članak

mojtv.hr - kompletan tv program