Škoro najavio kandidaturu na parlamentarnim izborima: “Ja vas neću ostaviti”

Objavljeno: 09.2.2020. u 16:16
Autor: , e-mail: n1@znet.hr

Najnovije

Posljednji komentari

Marketing

Pjevač i bivši kandidat na predsjedničkim izborima Miroslav Škoro objavama na svom Facebook profilu sugerirao je da kani nastaviti svoju političku karijeru.

U nedjelju se na oglasio objavom isječaka svog govora iz stožera tijekom izborne noći, nakon što je poražen u prvom krugu, u kojem su najviše glasova osvojili izabrani predsjednik Zoran Milanović i još uvijeka aktualna predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović.

“Kako sam i najavio u izbornoj noći, nastavljat ćemo vraćati Hrvatsku narodu i uvjeravam vas da ćemo na parlamentarnim izborima vratiti još i više. Ja vas neću ostaviti. Budućnost pripada narodu!”, napisao je Škoro u statusu ispod kojega je priložen kraći video sa spomenutim dijelovima njegova govora.

- Ponosan sam na svoje rezultate u Slavoniji jer najteže je biti prorok u svome selu. Vratili smo dostojanstvo u one dijelove Hrvatske koji su najviše napaćeni, tu smo osvojili više od četrdeset posto glasova. Nastavljat ćemo vraćati Hrvatsku narodu. Uvjeravam vas, pazite što vam govorim s ovog mjesta, na parlamentarnim izborima ćemo vratiti još i više – govori Škoro u videu u čijoj se podlozi čuje glazba njegove pjesme “Vrijedilo je”.

VN:F [1.9.22_1171]
Ocijenite članak!
Rating: 1.0/5 (1 vote cast)
Škoro najavio kandidaturu na parlamentarnim izborima: "Ja vas neću ostaviti", 1.0 out of 5 based on 1 rating

Komentirajte ovaj članak

mojtv.hr - kompletan tv program