Kolinda 10 godina nije vozila auto: Ne usudim se voziti sama

Objavljeno: 16.2.2020. u 16:52
Autor: , e-mail: desk@znet.hr

Predsjednica u odlasku otkrila je svoje prve poteze nakon što ode s Pantovčaka, što će prvo napraviti, što će ostati isto i koje stvari do sada nije mogla raditi, a odsad opet može

Kolinda Grabar Kitarović broji svoje zadnje sate na Pantovčaku, sve je izglednije da bi mogla dobiti ured u Visokoj, jer namjerava i dalje raditi, a na raspolaganju će imati tajnicu, jednog člana osiguranja i vozača.

Kako nije samostalno upravljala vozilom od svog boravka u Americi, točnije od 2011. otkad je obnašala dužnost pomoćnice glavnog tajnika NATO-a, automobil se ne bi usudila voziti sama.

- Ipak je prošlo skoro 10 godina da mi nisu dali osobno voziti automobil – rekla je Kolinda Grabar Kitarović za Jutarnji list.

Rekla je da sa sobom vodi kujicu Kiku, koju je udomila iz azila za napuštene životinje, a otkrila je i da prvo što će napraviti kad joj istekne mandat je odmor i posjet kćeri Katarini, koja studira u Americi na Harvardu. Tamo namjerava provesti desetak dana, a onda završiti doktorsku disertaciju pod nazivom “Odgovornost za zaštitu (R2P): koncepti, izazovi, ograničenja i naučene lekcije (slučaj Libije)”.

Veseli se kaže, što će moći puno više vremena provoditi sa svojim prijateljima, te ih planira što češće pozivati kod sebe doma, što do sada nije bilo izvedivo.

- Volim kuhati, ali tijekom mandata jednostavno nisam mogla pozvati prijatelje na večeru, stan mi je trenutno u radovima i moram se najprije kod kuće posložiti da imam kontrolu nad svojim prostorom. Nadam se da će se druženja s prijateljicama sada intenzivirati jer najdraže mi je sjesti i razgovarati s njima uz pizzu – rekla je Kolinda Grabar Kitarović.

Od stvari koje će ostati iste, to su odlasci na sportske utakmice i bodrenje hrvatskih sportaša, te odlasci na svetu misu s obitelji.

Pripreme za inauguraciju Zorana Milanovića polako se bliže kraju. Za ponedjeljak je zakazana generalna proba. Već je poznato da će himnu izvesti Josipa Lisac, a bit će izvedena na malo drukčiji način.

Himnu će Josipa Lisac izvesti u suradnji s pijanistom Zvjezdanom Ružićem i to uz pianotron, odnosno spoj klavira i melotrona, koji su proslavili Beatlesi, javlja Dnevnik.hr

Osim toga, dvorima će odjekivati “Tvoja zemlja” Vice Vukova. Ovu a capella verziju u izvedbi klape Sv. Juraj Hrvatske ratne mornarice pojačat će orkestar.

- Pjesma je uvježbavana, pripremljena, zadnjih desetak dana se naravno intenzivno priprema i posebno nas veseli da smo pjesmu napravili ne samo a capella, nego i u aranžmanu sa simfonijskim orkestrom – rekao je Marko Bralić, zapovjednik klape Hrvatske ratne mornarice.

VN:F [1.9.22_1171]
Ocijenite članak!
Rating: 5.0/5 (1 vote cast)
Kolinda 10 godina nije vozila auto: Ne usudim se voziti sama , 5.0 out of 5 based on 1 rating

4 komentara za “Kolinda 10 godina nije vozila auto: Ne usudim se voziti sama”

 1. Citat:
  Ipak je prošlo skoro 10 godina da mi nisu dali osobno voziti automobil – rekla je Kolinda Grabar Kitarović za Jutarnji list.

  A ja mislio da je imala samo jedan mandat.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 5.0/5 (1 vote cast)
 2. Nisu ti dali automobil, zato si izvozala 4 milijuna Hrvata

  Sve!

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 5.0/5 (1 vote cast)
 3. Ej pa ona je vozila trajekt

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
 4. Ne vozis jer pijes, Šeks je mala beba za tebe

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0.0/5 (0 votes cast)

Komentirajte ovaj članak

mojtv.hr - kompletan tv program