I ZADARSKI ŽUPAN ZA PLENKOVIĆA “Suradnja koju imamo s njegovom Vladom vjetar je u leđa razvoju Zadarske županije”

Objavljeno: 22.1.2020. u 15:02
Autor: , e-mail: desk@znet.hr

Najnovije

Posljednji komentari

Marketing

Nakon što je to učinio Božidar Kalmeta, uoči unutarstranačkih izbora svoju podršku aktualnom predsjedniku Andreju Plenkoviću danas je dao i zadarski župan Božidar Longin.

Evo što je objavio na svojoj Facebook stranici:

“U Zadarskoj županiji trenutno se provode projekti vrijedni preko tri milijarde kuna. Grade se nove pomorske i ribarske luke, prometnice, vodovod i odvodnja, vrtići, kulturni spomenici kao i brojni drugi infrastrukturni objekti.

To su projekti u kojima imamo veliku potporu hrvatske Vlade i moram istaknuti kako je suradnja koju imamo s Vladom Andreja Plenkovića novi vjetar u leđa razvoju Zadarske županije.

Andrej Plenković moderan je političar koji je kvalitetno pozicionirao Hrvatsku na vanjskopolitičkom planu, na čelu je najuspješnije Vlade od hrvatske samostalnosti i zato mu dajem punu potporu za novi mandat na čelu HDZ-a.

Uvjeren sam da će nas on predvoditi u novoj pobjedi na nadolazećim parlamentarnim izborima.”

 

VN:F [1.9.22_1171]
Ocijenite članak!
Rating: 5.0/5 (1 vote cast)
I ZADARSKI ŽUPAN ZA PLENKOVIĆA "Suradnja koju imamo s njegovom Vladom vjetar je u leđa razvoju Zadarske županije", 5.0 out of 5 based on 1 rating

2 komentara za “I ZADARSKI ŽUPAN ZA PLENKOVIĆA “Suradnja koju imamo s njegovom Vladom vjetar je u leđa razvoju Zadarske županije””

 1. To su oni što u Zagreb krenu kao “pašalićevci” a vrate se kao “sanaderovci”.
  Kum i frend je on sa svima koji su mogući kandidati.
  Što se tiče toga dali je dotični turski plejboj, ja mislio da je polukinez.
  Jedino što mu ne paše od kineskog je njihov zakon za korupciju.
  Da je kojim slučajem Kinez a radi to što radi zasigurno ne bi se vodio na listi birača. On kao i njegov nadređeni bivši ministar kopna, mora i zraka.
  Na kraju, kakva je to demokracija kad se, prije negoli se je itko kandidirao, podržavaju nekoga, naravno, onog od kojeg očekuju da ih posloži u buduću stranačku oligarhiju.
  Što se mene tiče, drago mi je jer to je najbolji put za privođenje ZNA SE kraju.

  Već vidim, nakon parlamentarnih izbora, već viđeno :”šok i nevjerica”.
  Dečki samo naprijed.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 5.0/5 (2 votes cast)
 2. Ovi i ovakvi “stranački uglednici” su u Zadru koštali Kolindu teškog poraza kao ni jednog kandidata HDZ dosada sa 1700 glasova u korist Milanovica. Pa ni Tuđman nije 1995 dobio toliko glasova kao Zoki 17400.Sa podrškom ovih i ovakvih gadno se piše onom kome je daju ovi tipovi.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 5.0/5 (3 votes cast)

Komentirajte ovaj članak

mojtv.hr - kompletan tv program