Uz hrvatsku granicu otvara se “etični bordel” sa silikonskim lutkama

Objavljeno: 16.1.2020. u 15:02
Autor: , e-mail: desk@znet.hr

Najnovije

Posljednji komentari

Marketing

U Sežani, malom mjestu blizu hrvatsko-slovenske granice u Istri, otvara se javna kuća u kojoj će klijente ‘opsluživati’ silikonske lutke. Taj bordel otvaraju dvije žene kojima je bila bitna blizina Istre i Italije…

Dugo smo tražili pogodno mjesto za naše poslovanje. Budući da smo željele da stvar bude što diskretnija, odlučili smo se za Sežanu i lokaciju koja nije vidljiva svima a blizu je svima. Također smo izabrale Sežanu zbog blizine Istre i granice s Italijom, objasnila je za Primorske novice Sandra Negro, žena koja otvara taj ‘etični bordel’ sa svojom poslovnom partnericom Valentinom Markežić.

Zasad su kupile dvije silikonske lutke, a uskoro će kupiti i mušku verziju.

- To su posebne, vrhunske, TPE silikonske lutke. Tople su, imaju temperaturu ljudskog tijela, objasnila je Sandra Negro.

Iako se radi o lutkama, klijenti će morati koristiti prezervative te paziti kako se ne bi – ozlijedili.

- Nakon svake upotrebe lutke se dezinficiraju i čiste prije daljnje uporabe posebnim sredstvima za čišćenje koja su namijenjena za tu svrhu i dio su propisane opreme za održavanje, objašnjava dalje Sandra Negro koja kaže kako im za pokretanje takvog posla ne trebaju posebne dozvole niti će klijentima uzimati osobne podatke jer tamo neće provoditi noć.

Što se cijena tiče, pola sata s lutkom će stajati 60 eura, sat vremena 80 eura, a dva sata 120 eura. Gostima će uz lutke dostupne biti i brojne seksualne ‘igračke’ te naravno – tuš.

S obzirom da u ovom slučaju ne postoji mogućnost trgovine bijelim robljem, prisilnog rada ili rizika od spolnih bolesti, biti će to prvi ‘etični bordel’ u Sloveniji.

VN:F [1.9.22_1171]
Ocijenite članak!
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)

Komentirajte ovaj članak

mojtv.hr - kompletan tv program