Grabar-Kitarović: “Mislila sam da neću uzeti ured, sada razmišljam da trebam bazu”

Objavljeno: 24.1.2020. u 08:20
Autor: , e-mail: desk@znet.hr

Najnovije

Posljednji komentari

Marketing

- Pitaju me često za ured, ja sam mislila da neću uzeti ured, ali sada nekako razmišljam da trebam tu neku bazu. Ako želite raditi ozbiljan posao, a ja ne mogu sjediti negdje i ništa ne raditi, pa sada, ali pustite me još malo da se odmorim, da ovo sve prođe, pa ćemo onda znati detalje, rekla je Kolinda Grabar-Kitarović.

Predsjednica je u memorijalnom centru Yad Vashem u Jeruzalemu sudjelovala na 5. Svjetskom forumu o holokaustu koji je posvećen obilježavanju 75. obljetnice oslobađanja nacističkog koncentracijskog logora Auschwitz u kojem je ubijeno više od milijun i pol ljudi, uglavnom Židova.

Rekla je i da se neće miješati u politiku novoizabranog predsjednika, ali da će nastaviti promovirati hrvatske interese. Nije htjela otkriti konkretne planove. Dodala je kako je umorna nakon 5 godina intenzivnog rada i želi se prvo odmoriti, a ima i mnogo ponuda o kojima će razmisliti.

- Radit ću u promidžbi hrvatskih interesa. Neću se miješati u politiku predsjednika neću ga ni kritizirati niti hvaliti ili komentirati njegov rad, ali ću svakako nastaviti raditi na brendiranju Hrvatske, na promicanju naših interesa, na rješavanju društvenih pitanja od zlostavljanja općenito, ne samo u obitelji, već u školama i drugdje, zaštite okoliša i čistog Jadrana, poručila je Grabar-Kitarović.

VN:F [1.9.22_1171]
Ocijenite članak!
Rating: 1.0/5 (1 vote cast)
Grabar-Kitarović: "Mislila sam da neću uzeti ured, sada razmišljam da trebam bazu", 1.0 out of 5 based on 1 rating

3 komentara za “Grabar-Kitarović: “Mislila sam da neću uzeti ured, sada razmišljam da trebam bazu””

 1. Teta treba bazu?
  Dobra baza.. Hahahahahaha.
  Taman smo se odmorili od nje..kad ono, evo je

  Zadnji!

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 5.0/5 (5 votes cast)
 2. Samo jedan uhljeb više u državi Uhljebistan. Ništa novo.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 5.0/5 (4 votes cast)
 3. KALMETA te nazvo ” brendom Hrvatskim” pa nek ti nađe ured u u BENKOVCU jer si u Zadru uvjerljivo izgubila. Ajde Dario iskaži se 1

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 5.0/5 (3 votes cast)

Komentirajte ovaj članak

mojtv.hr - kompletan tv program