Unatoč stalnoj i sitnoj kiši „Solufingersi“ održali sjajan koncert na adventskom trgu

Objavljeno: 21.12.2019. u 11:54
Autor: , e-mail: desk@znet.hr

Kiša je sinoć rastjerala prve redove ispred adventske pozornice na kojoj su neumorno i energično prašili „Soulfingers“ i Mario Petreković, ali je zato napunila adventske kućice. Za jedan funky & soul koncert u Christmas Special izdanju slika je bila zaista neobična, jer je adventski trg izgledao kao kazališna pozornica s izvođačima koje publika gleda, prati ih u udaljenom parteru i galeriji na katu s dodatkom plesača ispred same bine.

No unatoč stalnoj i rominjajućoj kiši, svejedno je bilo vrhunski! Da nema „Soulfingersa“, trebalo bi ih izmisliti, zagrebačke funky duše jednostavno su dominirale pozornicom izvodeći velike soul & funky standarde uz dodatak omiljenih božićnih pjesama. Svoj je dio programa odradio lucidni i energični Petreković, pa su se najhrabriji Zadrani rasplesali pod kišom i tisućama konfeta s bine.

- Šteta zbog kiše koja je svima smanjila doživljaj ovog sjajnog koncerta. No tu ne možemo ništa, takve su vremenske prilike ove godine – kazao je direktor zadarske Turističke zajednice Mario Paleka. Marko Škugor je bio odgođen dva puta, Vanna također, jedino su „Soulfingersi“ uspjeli makar dijelom zaustaviti kišu da ozbiljnije ne zaprijeti koncertu. Večeras na istom mjestu sviraju dečki iz Virovitice, a njihov frontmen Ivan Dečak već je najavio kako neće biti kiše već – „Vatre“! Kako je jutarnji program već otkazan, ovaj večerašnji sigurno će ponuditi najbolje od „Adventa“, a brojim zadarskim fanovima ove sjajne rock grupe – obilje dobrog zvuka i veselja. Nema kiše, bit će „Vatra“!

 

VN:F [1.9.22_1171]
Ocijenite članak!
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)

Komentirajte ovaj članak

mojtv.hr - kompletan tv program