SUBOTA U “KULTU” Otvorenje izložbe Blaslova i Opačića – “Putevima prirode”

Objavljeno: 10.12.2019. u 19:32
Autor: , e-mail: desk@znet.hr

Najnovije

Posljednji komentari

Marketing

Otvorenje izložbe „Putevima prirode“ Marko Lorenzo Blaslov i Toni Opačić u organizaciji Kult caffe bara, u suradnji sa udrugom Mare Dalmatico

Izložba humanitarnog karaktera „Putevima prirode“, autorska je izložba zadarskih fotografa Marka Lorenza Blaslova i Tonija Opaćića, a izloženo će biti ukupno 45 radova u velikim formatima (100×70 cm).

“Fokus izložbe, kao i sami motivi na radovima, je na netaknutoj priordi u Zadru i okolici, koju želimo očuvati te osvjestiti sugrađane o brizi za prirodna staništa koja su u našoj neposrednoj blizini. Ta ideja vodilja nas je dovela do udruge Mare Dalmatico koja se bavi očuvanjem jadranskog podmorja. Sav prihod i donacije od prodaje fotografija biti će doniran udruzi koji će na otvorenju predstavljati aktivni članovi udruge, te će nam kroz krati govor ukazati na prilike i neprilike našeg Jadrana”, stoji u najavi.

Otvorenje izložbe je ove subote ujutro u 11:00 na terasi, uz prigodnih par riječi samih autora i udruge, a nakon toga je unplugged koncer Jure Lubina koji traje do 13:30.

 

VN:F [1.9.22_1171]
Ocijenite članak!
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)

Komentirajte ovaj članak

mojtv.hr - kompletan tv program