Komičari SplickeScene u Adventu se vraćaju u Zadar!

Objavljeno: 03.12.2019. u 16:13
Autor: , e-mail: desk@znet.hr

Najnovije

Posljednji komentari

Marketing

Kult i Dišpet u sklopu predblagdanskog programa svim posjetiteljima kao božićni poklon donosi nastup SplickeScene!

Sve Zadranke i Zadrane te njihove goste koji će se okupiti u četvrtak 5. prosinca u Kulta i Dišpeta čeka večer ispunjena smijehom! „SplickaScena: XMAS EDITION“ je stand-up comedy show na kojem će ova komičarska ekipa po prvi put doći u Zadar u punom sastavu te izvesti presjek svog najboljeg materijala!

Za sve one koji ih još nisu imali prilike upoznati, SplickaScena je stand-up comedy kolektiv nastao u gradu pod Marjanom. Iako neki od članova redovito nastupaju više od 5 godina, kao kolektiv kojeg čini 6 komičara – Tomislav Primorac, Ivo Musulin, Ante Travizi, Ivica Lazaneo, Josip Škiljo i Vanja Dobrijević – nastupaju od početka 2016. godine, a od listopada 2018. djeluju pod nazivom SplickaScena.

Preko 170.000 ljudi upoznalo ih je gledajući njihov prvi cjelovečernji comedy specijal „Stand-up po splicki“ na YouTube-u koji su objavili u rujnu. Osim u Splitu, redovito nastupaju po čitavoj Dalmaciji, Hrvatskoj i šire, a odlične reakcije i odaziv publike su potvrda kvalitete njihovog rada te dokaz da su pravo osvježenje na sceni. Kroz godinu dana redovitim gostovanjima u Varoši osvojili su srca zadarske publike. Zato ne propustite ovaj poklon i priliku da ovu ekipu doživite u najboljem izdanju, jer stižu sa svojim najboljim bazama!

Vidimo se u četvrtak 5. prosinca u 20 sati na terasi Kulta i Dišpeta!

VN:F [1.9.22_1171]
Ocijenite članak!
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)

Komentirajte ovaj članak

mojtv.hr - kompletan tv program