(FOTOGALERIJA) HDZ-ovci NA RADNIM SASTANCIMA PO ŽUPANIJI Longin: “Kolinda Grabar Kitarović dokazana je prijateljica Zadarske županije”

Objavljeno: 03.12.2019. u 14:42
Autor: , e-mail: desk@znet.hr

Najnovije

Posljednji komentari

Marketing

“Kolinda Grabar Kitarović uvjerljivo je najbolji kandidat i pobijedit će na predsjedničkim izborima, a veliku podršku imat će u Zadarskoj županiji” - poruka je to koja je jednoglasno upućena s radnih sastanaka s članovima i simpatizerima u Bibinjama, Sukošanu i Galovcu.

„Kolinda Grabar Kitarović prošle je izbore u Bibinjama osvojila 83 posto glasova, a i ovog puta ćemo dati veliki doprinos njezinoj novoj pobjedi“, istaknuo je predsjednik OO HDZ-a Ivan Šimunić na predizbornom druženju u Bibinjama.

„Vrtić, dječja igrališta i brojni drugi infrastrukturni projekti realiziraju se u Galovcu zahvaljujući odličnoj suradnji s Vladom RH. HDZ zastupa ravnomjeran razvoj svih krajeva i zato će Galovac čvrsto biti uz našu kandidatkinju, Kolindu Grabar Kitarović“, poručio je načelnik Marin Gulan, a nadovezao se i načelnik Općine Sukošan Ante Martinac.

„Prije nekoliko dana otvorili smo vrtić u Gorici, a krenuli smo i s izgradnjom novog vrtića u Sukošanu. To je samo dio projekata koje realiziramo uz veliku podršku Vlade Andreja Plenkovića“, ustvrdio je Martinac.

„Kolinda Grabar Kitarović dokazana je prijateljica Zadarske županije. Ove godine proslavila je s nama Dan Zadarske županije, Dan Grada Zadra i Dan Sveučilišta, ali bila je s nama i u manje sretnim trenucima poput teške poplave u rujnu 2017. godine“, podsjetio je župan Božidar Longin, a predsjednik ŽO HDZ-a Božidar Kalmeta naglasio je da je Kolinda – hrvatski brend.

„Cijeli svijet zna za Kolindu i možemo biti ponosni da imamo takvu predsjednicu. Sjetimo se gdje je Hrvatska na diplomatskom polju bila prije njezinog dolaska. Bili smo u ‘regionu’, a sada smo priznata i utjecajna članica Europske unije i NATO-a“, rekao je Kalmeta.

Predizborna druženja ŽO HDZ-a Zadarske županije nastavljaju se danas radnim sastanicima u Pridragi, Zemuniku i Škabrnji.

Foto: HDZ Zadar

 

 

 

VN:F [1.9.22_1171]
Ocijenite članak!
Rating: 1.0/5 (2 votes cast)
(FOTOGALERIJA) HDZ-ovci NA RADNIM SASTANCIMA PO ŽUPANIJI Longin: "Kolinda Grabar Kitarović dokazana je prijateljica Zadarske županije", 1.0 out of 5 based on 2 ratings

3 komentara za “(FOTOGALERIJA) HDZ-ovci NA RADNIM SASTANCIMA PO ŽUPANIJI Longin: “Kolinda Grabar Kitarović dokazana je prijateljica Zadarske županije””

 1. Na fotkama vidim samo dvadestak ljudi, većinom pratnja g. Longinu i g. Kalmeti. Jako mala podrška predsjednici u Bibinjama. Loš znak???

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
 2. Bibinje je za Škoru.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 1.0/5 (1 vote cast)
 3. “Hrvatski brend”? Jeli to ono nešto kao Davor Šuker?
  Šuker ja čak bolji “brend”. Ne pokušava pjevati.

  Pa i Kalmeta je svojevrstan “brend”, kao najpametniji najbolji a ono “ne sjećam se , ne znam, nisam bio upoznat…

  Nadam se kako će njemu o Bandiću, jednog dana, “hrvatski brend” zapjevati u jednoj hrvatskoj instituciji koja se nalazi u blizini glavnog grada RH.

  Drago mi je što su ih ovako “toplo” dočekali Bibinjci, a to je “znak”, kako reče prethodni komentator.

  Svemu dođe kraj.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 5.0/5 (1 vote cast)

Komentirajte ovaj članak

mojtv.hr - kompletan tv program