FOTOGALERIJA Severina u Areni Zagreb

Objavljeno: 08.12.2019. u 10:52
Autor: , e-mail: desk@znet.hr

Najnovije

Posljednji komentari

Marketing

Nakon spektakularnih koncerata u Splitu i Beogradu, u sklopu velike turneje ‘The Magic Tour’, sinoć se i Zagreb naklonio najvećoj regionalnoj zvijezdi – Severini. Iako dupkom puna, Arena je bila premala za sve one koji su uživo htjeli doživjeti spektakl o kojem se mjesecima priča i tjednima traži karta više, ali i za one koji su došli podržati Severinu u najtežem periodu života. Učinili su to na najljepši mogući način, gromoglasnim višeminutnim pljeskom, kako na početku koncerta, tako i između pjesama, tijekom cijelog koncerta, koji je zasigurno bio najemotivniji u Severininoj karijeri.

”Hvala na podršci svim ljudima Hrvatske, Slovenije, Srbije, Bosne i Hercegovine, Crne Gore i Makedonije. Hvala svima vama koji ste došli i koji me dugo pratite na koncertima. A od rođenja me prati moja mama, koja je gore u loži.” – rekla je Severina na početku koncerta, nakon čega je cijela dvorana uputila ovacije majci. Nakon toga, s preko 20 tisuća ljudi, od kojih su neki stajali čak i iza pozornice, kao i po svim prolazima u dvorani, Severina je izmolila ”Oče naš” te otpjevala ‘Dalmatinku’ za svoju mamu.

Iako se po ovacijama činilo kako publika neće dati da se koncert ikada završi, u dva i pol sata stalo je sve ono što je čak 100 ljudi, na čelu sa Severinom, pripremalo nekoliko mjeseci. Najveći Severinini hitovi, izvedeni uz pratnju 15 vrhunskih glazbenika, 20 uvježbanih koreografija u izvedbi 16 najboljih regionalnih plesača i plesačica, čarobni kostimi koji se doslovno transformiraju iz jednog u drugi, dosad neviđeni light na ovim prostorima te video pozadine, dodatno su začinili ono najbitnije, što je vidno isijavalo iz Severine, a to je čista emocija. Emocija koja je povezivala više od 20 tisuća ljudi i jednu Severinu, koja je ovim koncertom oborila rekord posjećenosti Arene, srušivši svoj vlastiti iz 2013. godine.

Za sve one koji svoju ulaznicu, odnosno najtraženiji komadić papira u regiji, nisu uspjeli nabaviti do sada, mogu to učiniti ususret koncertu u Ljubljani, 21. prosinca, za koji je ostalo još jako malo mjesta.

Foto: Jani Ugrin

VN:F [1.9.22_1171]
Ocijenite članak!
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)

2 komentara za “FOTOGALERIJA Severina u Areni Zagreb”

 1. “SEVERINA NIKAD NEĆE DA BIDNE SJEVERINA”, HA HA HA HA HA HAHA HA HA HA HA HA HA…

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 1.0/5 (2 votes cast)
  • Pa Severina definitivno neće”da bidne Sjeverina”!Stoga Vam predlažem,Ivek,da malo prolistate knjigu:
   Antun Jarm
   IMENA I IMENDANI
   OBITELJSKI IMENAR
   str.193
   ime:SEVERIN

   Ugodan Vam dan!

   VA:F [1.9.22_1171]
   Rating: 5.0/5 (2 votes cast)

Komentirajte ovaj članak

mojtv.hr - kompletan tv program