FOTOGALERIJA Domenica napunila adventski trg do posljednjeg mjesta

Objavljeno: 09.12.2019. u 09:50
Autor: , e-mail: desk@znet.hr

Najnovije

Posljednji komentari

Marketing

Kada je nesretna i dosadna kiša, zbog koje je koncert Domenice s petka odgođen za nedjelju, na kraju ipak popustila, kao da je za iskazano strpljenje nagradila sve fanove ove lijepe i mlade pjevačice. Njezin je sinoćnji koncert bio posjećen kao niti jedan prijašnji u Zadru, pa je i nedjeljna večer na adventskom trgu bila najljepša dosad. Oko četiri-pet tisuća ljudi natiskalo se ispred bine, odakle su najupornije djevojčice – Emanuela i Vita prije svih – pjesmom dozivale svoju omiljenu pjevačicu. Pogađate, pjevale su „Vidi se iz aviona“, a bio je to uvod u spektakl za djecu i one malo starije ljubitelje lakih nota koje svira i pjeva mlada Velolučanka.

- Imate vrhunski Advent – poručila je Domenica s bine, ali u nedjeljnom druženju na Trgu Petra Zoranića i Pet bunara nisu uživali samo njezini fanovi. Adventske kućice bile su ispunjene do posljednjeg mjesta, pa su svi došli na svoje, kao što je cjelodnevni program bio dodatno ispunjen glazbenim i dječjim sadržajem. Tako je jutarnja Božićna čarolija počela radionicama malih vilenjaka, gdje su zadarski mališani kroz bojanje, priču i izrađivanje raznih rekvizita sudjelovali u stvaranju prave magije. Nastupio je i „Trio Spectar“, nekadašnji duet Donata Mandića i Antonija Bašića koji od prošle godine s Matejom Mitrovićem postaje glazbeni trio. Napokon, od 18 sati u Gradskoj loži na Narodnom trgu mogla se pogledati zabavna „Božićna priča“ Gabrijele Meštrović Maštruko i glumačke družine „Maretići“. Sjajno napisana, još bolje odglumljena, ova je predstava govorila o naporu koji je brižni dječak napravio da bi glazbom prikupio sredstva za svoju bolesnu baku, a u tomu su neki pomagali, a neki baš i ne.

Program Adventa u Zadru nastavlja se u ponedjeljak od 18 sati nastupom beatboxera Filipa Rušina i Plesne skupine Studija „D&L“ te od 20 sati koncertom klape „Puntamika“.

Foto: TZG/Iva Perinčić

 

VN:F [1.9.22_1171]
Ocijenite članak!
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)

Komentirajte ovaj članak

mojtv.hr - kompletan tv program