Zoran Šprajc doživio infarkt, ugrađen mu stent

Objavljeno: 26.11.2019. u 12:44
Autor: , e-mail: desk@znet.hr

Najnovije

Posljednji komentari

Marketing

Voditelj  i urednik “Direkta” na RTL Televiziji Zoran Šprajc doživio je infarkt prije nekoliko dana. Ugrađen mu je stent. Kako doznajemo, dobro se oporavlja.

Šprajc je već imao problema sa srcem. Prije nekoliko godina također mu je ugrađen stent. 2013. godine završio je u KB-u Dubrava nakon, kako je tada rekao, blažeg infarkta. Te subote u studenom 2013. godine Šprajc je osjetio jaku bol u prsima pa je hitno primljen u bolnicu, gdje je bio oko dva tjedna.

“Ali i za takve gluhane ima nade. Ako dođu do ekipe Intenzivne kardiologije u KB Dubrava koja će im spasiti život. Hvala ljudi”, napisao je Šprajc u jednoj poruci, dok je u drugoj dodao: “Nikad, baš nikad nemojte misliti da ste pametniji od svog tijela.I kad vam kaže dosta, vjerujte mu da je dosta.”

Po izlasku iz bolnice napisao je: “Nakon 14 dana intenzivnog rada, iz KB Dubrava su na tržište pustili novi upgrejdani model Šprajc 2.0. Brži, bolji, jači, ne zna se jel i pametniji.”

Nakon što su mu prvi put ugradili stent, Šprajc je prestao pušiti.

“Tek sam sad zbrojio. 40-ti dan bez cigarete. Ušteda 2000 kn. Trebali bi takve stvari stavljat’ na kutije od cigareta, a ne ona upozorenja o impotenciji i raku pluća. Npr. ‘Nepušenjem uštedite ratu kredita za auto’ i slično”, napisao je na svom Facebooku početkom siječnja 2014. godine.

Početkom ove godine dogurao je do 125 kilograma pa se odlučio okrenuti malo zdravijim navikama i promijeniti životni stil. Odlučio je pripaziti na prehranu i početi vježbati.

VN:F [1.9.22_1171]
Ocijenite članak!
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)

Komentirajte ovaj članak

mojtv.hr - kompletan tv program