HNK ZADAR U četvrtak Slavko Sobin i Petra Kurtela – “Who the Fu*k is Biba?”

Objavljeno: 03.11.2019. u 10:00
Autor: , e-mail: desk@znet.hr

Najnovije

Posljednji komentari

Marketing

U četvrtak, 7. studenoga u HNK Zadar gostuje nova suvremena i urbana predstava WHO THE FU*K IS BIBA? autora Igora Wedlicha, u režiji Borisa Kovačevića i u produkciji B GLAD Produkcija. Igraju: Slavko Sobin i Petra Kurtela. Početak predstave je u 20 sati.

Je li ovo komična drama? Ili dramatična komedija? Nije bitno jer su Sara i Ante završili kod bračne savjetnice samo dva tjedna nakon svadbe. Imaju problema. Kakvih? Dovoljno velikih da na medeni mjesec na Palma de Mallorcu sigurno neće ići, a u pokušaju reanimiranja svježeg bračnog statusa morat će pretresti vlastitu intimu, “grijehe” svojih kumova, neke bivše ljubavi i prokleto dugu listu uzvanika.

U kojem su to trenutku mladom paru konci iskliznuli iz ruku – pitanje je na koje će poznati glumci Slavko Sobin i Petra Kurtela tražiti odgovore. Hoće li ružičasta biti službena boja vjenčanja, ima li tetka Manda iz Biševa i dalje najbolju travaricu, zašto je na svadbu došla ona štraca Antonija i, na koncu, who the f*** is Biba?!

Ulaznice po cijeni od 70,00 kuna u prodaji su online na sustavu www.croatia-tickets.com i od subote, 2. 11. blagajni HNK Zadar (sub: 11-13h, radnim danom: 11-13h, 18-20h).

 

VN:F [1.9.22_1171]
Ocijenite članak!
Rating: 5.0/5 (1 vote cast)
HNK ZADAR U četvrtak Slavko Sobin i Petra Kurtela - "Who the Fu*k is Biba?", 5.0 out of 5 based on 1 rating

Komentirajte ovaj članak

mojtv.hr - kompletan tv program