TORNADO POZIVA NA MASOVNI ODLAZAK NA TRENING ZADRA “Podržimo Jusupa i momčad, a odgovorni neka osjete nelagodu i sram!”

Objavljeno: 07.11.2019. u 08:48
Autor: , e-mail: desk@znet.hr

Najnovije

Posljednji komentari

Marketing

“Svjedoci smo da je naš KK Zadar godinama igračka određenih interesnih grupacija i predmet politikanstva, te da u našem klubu “svega” ima ali odgovornosti za neuspjehe najmanje. Upravo zbog toga šaljemo ovo priopćenje”, poručuju iz Udruge navijača Tornado. Evo što kažu u nastavku:

“Naše su želje već dugi niz godina iste, a to je da KK Zadar konačno postane konkurentan i transparentan klub, sa stručnim ljudima na vodećim pozicijama. Smatramo da klub već danas treba naći nove ljude koji će voditi klub stručno i sa iskrenom željom u uspjeh, a uspjehom smatramo da se grad opet ponosi svojim najpoznatijim kolektivom, te da se na utakmice opet dolazi u velikom broju i sa osmijehom na licu.

Naš cilj nisu kozmetičke kadrovske promjene koje su se dogodile prije 2 godine, već promjena poslovanja kluba iz temelja, te uvjeti koji nikad više neće dopustiti nesposobnim i nestručnim ljudima da stanu na čelo našeg kluba.

Mjesto odakle mi provodimo naše misli i ideje je TRIBINA i zato pozivamo sve Zadrane koji nisu odustali od najdražeg kluba da nam se pridruže u masovnom odlasku na trening košarkaša u petak u 18 sati.

U ovom trenutku trener Jusup i momčad moraju osjetiti našu bezrezervnu i snažnu podršku isto kao i što odgovorni za ovakvo stanje u klubu i na tablici moraju osjetiti nelagodu i sram.

Petak 8.11. u 18 sati

- Okupljanje na parkingu ispod dvorane na Višnjiku i zajednički odlazak na trening

Subota 9.11. u 18 sati

- Zadar-Partizan”

 

VN:F [1.9.22_1171]
Ocijenite članak!
Rating: 1.0/5 (4 votes cast)
TORNADO POZIVA NA MASOVNI ODLAZAK NA TRENING ZADRA "Podržimo Jusupa i momčad, a odgovorni neka osjete nelagodu i sram!", 1.0 out of 5 based on 4 ratings

1 komentar za “TORNADO POZIVA NA MASOVNI ODLAZAK NA TRENING ZADRA “Podržimo Jusupa i momčad, a odgovorni neka osjete nelagodu i sram!””

  1. Jadni nebili ,odavno su oni izgubili sram i nelagodu
    a vi i dalje lajite na misec .

    VA:F [1.9.22_1171]
    Rating: 0.0/5 (0 votes cast)

Komentirajte ovaj članak

mojtv.hr - kompletan tv program