SVEUČILIŠTE Nagradni natječaj “Mislim, dakle studiram”

Objavljeno: 06.11.2019. u 14:40
Autor: , e-mail: desk@znet.hr

Najnovije

Posljednji komentari

Marketing

Sa Sveučilišta u Zadru, koje je organizator nagradnog natječaja pod nazivom „Mislim, dakle studiram“, objavljena su danas Pravila sudjelovanja u nagradnom natječaju. Evo koja su:

UVJETI SUDJELOVANJA

Ovim se Pravilima utvrđuju uvjeti i pravila sudjelovanja u nagradnom natječaju „Mislim, dakle studiram” (u daljnjem tekstu: nagradni natječaj) koji priređuje Organizator s ciljem promocije proizvoda i usluga tvrtke, samog imena tvrtke te nagrađivanja vjernosti potrošača, u svrhu povećanja interakcije te uspostavljanja čvršćeg odnosa s korisnicima službene internetske stranice Organizatora na društvenoj mreži Facebook (u daljnjem tekstu: službene stranice).

Ovim Pravilima je osigurana ravnopravnost svih sudionika nagradnog natječaja te jednaka mogućnost za dobitak promotivne nagrade nakon ispunjavanja ovdje utvrđenih uvjeta.

TRAJANJE NATJEČAJA

Nagradni natječaj će se održati u razdoblju od 6. studenog 2019. godine do 11. studenog 2019. godine u 15:00 sati.

NAČIN SUDJELOVANJA U NATJEČAJU

Kako bi sudjelovali u nagradnom natječaju, neophodno je da sudionici opišu što ih je motiviralo da odaberu određeni studij te gdje se vide nakon završetka fakultetskog obrazovanja.

U nagradnom natječaju se prihvaćaju svi komentari objavljeni putem komentara u objavi nagradnog natječaja na Facebook stranici Sveučilišta u Zadru. Svi komentari koji pristignu bilo kojim drugim putem ne sudjeluju u nagradnom natječaju. 5 najkreativnijih odgovora koje pošalju Sudionici prema ocjeni stručnog žirija koji čine članovi Sveučilišta u Zadru, osvojit će promotivni paket Sveučilišta (rokovnik, ogledalce, kapa, majica i kišobran).

PRAVO SUDJELOVANJA

Sudjelovanje u nagradnom natječaju „Mislim, dakle studiram“ je besplatno. Pravo sudjelovanja u nagradnom natječaju ostvaruju svi punoljetni korisnici koji žive u Republici Hrvatskoj te su studenti na Sveučilištu u Zadru.

Sudionik koji sudjeluje u nagradnom natječaju prihvaća prava i obveze iz ovih Pravila.

NAGRADA

5 najkreativnijih odgovora koji zadovoljavaju uvjete sudjelovanja osvajaju promotivni paket Sveučilišta (rokovnik, ogledalce, kapa, majica i kišobran).

Nagrada nije prenosiva niti se može zamijeniti za novac, druge proizvode ili usluge.

ODABIR DOBITNIKA I PREUZIMANJE NAGRADE

Nakon završetka nagradnog natječaja, imena pobjednika bit će objavljena na službenoj Facebook stranici Sveučilišta u Zadru: https://web.facebook.com/unizd/

Dobitnici nagrade bit će obaviješteni o nagradi pozivom na službenoj stranici najkasnije do 15. studenog 2019. godine. Dobitnici su suglasni poslati svoje osobne podatke (ime, prezime i adresu) privatnom porukom na Facebook stranicu Sveučilište u Zadru, nakon čega će biti kontaktirani i obaviješteni o isporuci nagrade.

Organizator neće biti odgovoran ako dobitnik nije dobio poziv zbog nedostupnosti ili kvarova u internetskoj mreži, dostavljanja netočnih podataka ili kad su podaci točni, ali ne postoji mogućnost uspostavljanja kontakta s dobitnikom ili iz bilo kojeg drugog razloga koji Organizator nije mogao predvidjeti, spriječiti ili izbjeći, odnosno razloga koji ne spada u područje odgovornosti Organizatora.

Prilikom dodjele nagrade, Organizator zadržava pravo utvrđivanja je li dobitnik pravi nositelj Facebook profila koji je koristio za sudjelovanje u nagradnom natječaju. Ako odabrani pobjednik ne ispunjava uvjete u skladu s ovim Pravilima ili je diskvalificiran iz bilo kojeg razloga ili se ne odazove na poziv u roku od 2 (dva) dana od objave poziva, Organizator zadržava pravo odrediti idućeg pobjednika ili ne dodijeliti nagradu.

Ako odabrani pobjednik ne ispunjava uvjete u skladu s ovim Pravilima ili je diskvalificiran iz bilo kojeg razloga, organizator zadržava pravo odrediti alternativnog pobjednika ili ne dodijeliti nagradu.

OGRANIČENJA I ZAŠTITA PODATAKA

Preuzimanjem promotivne nagrade od strane dobitnika, prestaju sve daljnje obveze Organizatora prema njemu. Osim dodjeljivanja nagrade dobitniku, Organizator prema ostalim sudionicima neće imati nikakve druge obveze.

Organizator zadržava pravo da u bilo koje vrijeme, iz opravdanih razloga, izmijeni pravilnik ovoga Natječaja, uz obavezu da ga, bez odgađanja, objavi na stranici https://web.facebook.com/unizd/

Sudjelovanjem u nagradnom natječaju, sudionici i pobjednici natječaja bezuvjetno prenose na Sveučilište u Zadru isključivo pravo korištenja svojih komentara u promotivne svrhe bez naknade autoru.

Organizator jamči da će s podacima sudionika postupati sukladno odredbama važećih propisa. Organizator neće prosljeđivati kontakte i osobne podatke sudionika trećim osobama ni pod kojim uvjetima te će nakon odabira i kontaktiranja dobitnika trajno ukloniti podatke prikupljene u nagradnom natječaju.

Organizator zadržava pravo isključiti sudionike i ukloniti sa stranice sve komentare koje ocijeni protivnima zakonskim propisima, neprimjerenima ili uvredljivima na rasnoj, nacionalnoj, spolnoj ili bilo kojoj drugoj osnovi ili štetnima za ugled i čast Organizatora ili branda.

 

VN:F [1.9.22_1171]
Ocijenite članak!
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)

Komentirajte ovaj članak

mojtv.hr - kompletan tv program