SIMPLY THE BEST Priznanje Biogradu na Moru za manifestaciju “Slovenski vikend”

Objavljeno: 15.11.2019. u 09:00
Autor: , e-mail: desk@znet.hr

Najnovije

Posljednji komentari

Marketing

Manifestacija Slovenski Vikend koju organiziraju Turistička zajednica grada Biograda na Moru i Grad Biograd na Moru dobitnik je tradicionalne godišnje nagrade Simply the best koju zajedno dodjeljuju UHPA – Udruga hrvatskih putničkih agencija i turistički časopis Way to Croatia.

Turističke nagrade dodijeljene se u sklopu 21. međunarodne poslovno – turističke burze PUT koja se od 13. do 15. studenog održava u Gradcu.

Turistička burza PUT je najstariji hrvatski B2B turistički susret koji se organizira u suradnji s Udrugom hrvatskih putničkih agencija, a okuplja djelatnike iz agencijskog poslovanja, pružatelja turističkih usluga, hotelijerstva i restoraterstva te sustava turističkih zajednica.

Nagrade se dodjeljuju u 6 kategorija, nominirano je bilo 237 subjekata, a dobitnik nacionalne godišnje nagrade Simply the Best u kategoriji zabavni sadržaji upravo je manifestacija Slovenski Vikend koja se treću godinu za redom održavala za vrijeme prvosvibanjskih praznika u Biogradu na Moru, a naglasak ima na aktivnom obiteljskom odmoru.

Priznanje je dodijeljeno za  kreativnost, inovativnost, razvoj i unapređenje turističke ponude destinacije. Nagradu su biogradskom dogradonačelniku Marijanu Stopferu uručili Tomislav Fain, predsjednik Udruge hrvatskih putničkih agencija i Maja Šimenc, direktorica tvrtke DMK Vall042 i Burze PUT.

 

VN:F [1.9.22_1171]
Ocijenite članak!
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)

Komentirajte ovaj članak

mojtv.hr - kompletan tv program