Predsjednica: Zapjevat ću opet sa svojim narodom i neću se ispričavati zbog toga

Objavljeno: 25.11.2019. u 08:30
Autor: , e-mail: n1@znet.hr

Najnovije

Posljednji komentari

Marketing

Iz Ureda predsjednice Republike poslali su priopćenje medijima u kojem su reagirali na medijske napise o pjevanju aktualne predsjednice Kolinde Grabar-Kitarović na rođendanskoj proslavi gradonačelnika Zagreba Milana Bandića.

Priopćenje Ureda predsjednice Hrvatske prenosimo u cijelosti.

“S obzirom na medijske natpise izvješćujemo da je Predsjednica Republike Hrvatske u petak prvo bila na Sinjskoj večeri , a nakon toga na Broćanskoj večeri, gdje se pridružila ostalim nazočnima u čestitanju rođendana gradonačelniku Grada Zagreba Milanu Bandiću.

Prije toga, Predsjednica je Hercegovcima na Broćanskoj večeri poručila: “Ma koliko me napadali, a vi znate nažalost koliko je ružnih riječi izrečeno, ja neću odustati: jer nisam bitna ja.”

“Ja to sve mogu podnijeti. Bitan je narod. I nikada, apsolutno nikada i ni po koju cijenu neću odustati od borbe za jednakopravnost i prava Hrvata u Bosni i Hercegovini.”

“Nikada neću odustati od odlazaka k vama, u našu prekrasnu Hercegovinu. Meni je ta zemlja toliko bliska. Volim zapjevat’ s vama, neki mi to zamjeraju, ali to je upravo ono što svijet cijeni. Biti čovjek, pokazati drugom da ga poštuješ, da nisi ništa više od njega, nego jednak kao on… I zato ću zapjevati, jer pjesma i rane i dušu liječi i pjesma pokazuje optimizam i ono lijepo lice, i Hrvatske i Bosne i Hercegovine.”

Povodom medijskih napisa koji u uobičajenoj maniri nastavljaju praksu napadanja i izrugivanja, predsjednica Grabar-Kitarović poručuje:

“Napadaju me kad se veselim uspjesima hrvatske reprezentacije, napadaju me kad zapjevam i sve to mogu podnijeti, samo mi Hrvatsku i moj narod ne dirajte. I jasno kažem: zapjevat ću opet sa svojim narodom i nemam se namjeru ikome ispričavati zbog toga.”

Podsjećamo kako je na obilježavanju 12. Broćanske večeri u jednom zagrebačkom restoranu Bandić proslavio svoj 64. rođendan, a glazbenu čestitku mu je uputila i aktualna predsjednica.

VN:F [1.9.22_1171]
Ocijenite članak!
Rating: 1.0/5 (1 vote cast)
Predsjednica: Zapjevat ću opet sa svojim narodom i neću se ispričavati zbog toga, 1.0 out of 5 based on 1 rating

5 komentara za “Predsjednica: Zapjevat ću opet sa svojim narodom i neću se ispričavati zbog toga”

 1. Torbar ti dobro piva pa osnujte duo “BORŠA”.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 5.0/5 (2 votes cast)
 2. Kaže se da se o ukusima ne raspravlja, možda i ima glazbebog talenta koji još nije do kraja razvijen, a zasigurno ima svoje fanove pa je pozivam u nadolazeće “adventsko vrijeme” na niz koncerata po selima Ravnih kotara.
  Biti će ludo i nezaboravno.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 5.0/5 (3 votes cast)
 3. Evo joj i pratećih vokala, doktora i inzinjera, uglednih europejaca…

  https://www.zadarskilist.hr/clanci/22112019/branko-guzic-brus-sramota-ponizavate-hrvatske-branitelje-i-hrvatski-puk

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
 4. @Cupka.
  To je to.
  Ovaj trojac sa slike br. 1 razvaljuje.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
 5. Neloše piva, samo ju je grubo čuti.

  Zadnji!

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 5.0/5 (2 votes cast)

Komentirajte ovaj članak

mojtv.hr - kompletan tv program