POLICIJA NIJE VIDJELA NIŠTA GORE! Par je držao bolesnu robinju. Podvodili ju za 63 kn, tjerali da jede izmet, čupali joj nokte kliještima…

Objavljeno: 13.11.2019. u 17:11
Autor: , e-mail: desk@znet.hr

Najnovije

Posljednji komentari

Marketing

Nenad Petrović i Mileva Marinov iz Srbije tjerali su robinju oboljelu od raka da jede izmet, da prosi po Zemunskom keju i da se prostituira

Nenad Petrović (36) i njegova nevjenčana supruga Mileva Marinov (28) iz Velikog Polja u Obrenovcu su godinu dana u kući držali Jelenu V. (29) kao robinju te je zlostavljali i maltretirali, javlja Blic. Suđenje ovom paru iz pakla dobilo je svoj nastavak na Višem beogradskom sudu nakon što su sredinom studenog prošle godine uhićeni. Prijavio ih je susjed, a jedan od svjedoka na sudu je ispričao da je platio 1.000 dinara za spolni odnos sa zatočenom djevojkom, što je iznos od manji od 64 kune.

Nesretna djevojka došla je na njihovo imanje jer joj je Mileva obećavala bolji posao i život. Najgore u cijeloj priči jest činjenica da Jelena boluje od raka. Bolesnu robinju su Nenad i Mileva tjerali da jede izmet, da prosi po Zemunskom keju i da se seksa s muškarcima za novac. Kako ne bi pobjegla, vezali su je lancima te je brutalno tukli i zlostavljali. Susjed koji je sve prijavio policiji za Blic je ispričao da je Mileva kliještima Jeleni čupala nokte, “pržila” ju užarenim željezom. K tome, djeca ovog para su se iživljavala nad Jelenom i uzimali joj 12.000 dinara socijalne pomoći, što je iznos od skoro 763 kune.

Na jučerašnjem ročištu svjedočio je i pripadnik Službe za borbu protiv organiziranog kriminala, Miroslav Ljubičić. On je sudjelovao u akciji uhićenja sprskog para i spašvanja Jelene. Ispričao je da su njegove kolege ušle u kuću, a da je on ostao u automobilu u koji je vrlo brzo dovedena izmučena robinja.

“Tijekom 14 godina tijekom kojih sam imao prilike susresti se sa slučajevima trgovine ljudima, ona je bila jedna od rijetkih žrtava u pravom smislu. Kada je ušla u auto bila je gladna, žedna i izmučena. Bila je iznemogla i preplašena i ponavljala je da je ne vraćamo kod tih ljudi i mi smo joj obećali da nećemo. Nisam vidio da je netko toliko gladan kao što je ona tada bila. Odveli smo je u pekaru po burek, u stanici smo joj još dali jesti i plašili smo se da će joj pozliti od toliko hrane”, ispričao je Ljubičić.

Dodao je da su mu kolege koje su ušle u kuću rekli da su prvo mislili da Jelena nije tamo, no ubrzo su ju našli. Kaže da su ju zatekli pokrivenu na betonskom podu.

Pakao koji je nesretna 29-godišnjakinja proživljavala najbolje je opisalo svjedočenje Milovana Maksimovića. On je priznao da je imao spolni odnos s Jelenom za 1.000 dinara. Svjedok kaže da je kod optuženog Nenada dolazio jer mu je 36-godišnjak bio dužan novac za jaja i sir.

“Jednom prilikom rekli su mi ‘ako želiš seksualni odnos s njom, daj 1.000 dinara’. Dao sam novac toj ženi i seksali smo se. Nije se opirala. Njih dvoje izašli su iz kuće tada, a Jelena je od mene tražila još 200 dinara za cigarete”, svjedočio je Maksimović.

Nakon Maksimovića kao svjedoci su pozvani Slavica Đurić, brat optuženog Aleksandar Petrović i njegov bratić Saša Petrović. Oni su rekli da Nenad i Mileva “nisu ništa krivi”. Govorili su da Jelena nije bila vezana i da je obitelj živjela blizu autobusne stanice i da je ona mogla otići kada god je htjela. Nenadov brat izjavio je da su svo troje povremeno dolazili povremeno kod njega i da je Jelena mogla sama otići do dućana. Saša Petrović kazao je da je vidio da je Jelena jela.

 

Par iz pakla branio se time da optužbe nisu istina, da ju nisu držali kao robinju i tjerali da jede izmet. Ukratko, rekli su da ju nisu zlostavljali, a da im je novac davala sama. Nenad je kazao da Jelenu nisu držali protiv svoje volje i da mu je ona dala svoje dokumente da joj ih djeca ne unište.

VN:F [1.9.22_1171]
Ocijenite članak!
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)

1 komentar za “POLICIJA NIJE VIDJELA NIŠTA GORE! Par je držao bolesnu robinju. Podvodili ju za 63 kn, tjerali da jede izmet, čupali joj nokte kliještima…”

  1. Sad njima to treba odraditi

    VA:F [1.9.22_1171]
    Rating: 5.0/5 (1 vote cast)

Komentirajte ovaj članak

mojtv.hr - kompletan tv program